NEVARNO

Med seksom za popestritev uporabila mino

Smrtonosne spolne igre zakoncev iz Peruja.
Fotografija: Je bila Yubitza Rubenova žrtev? FOTO: facebook
Odpri galerijo
Je bila Yubitza Rubenova žrtev? FOTO: facebook

Z eksperimentiranjem med rjuhami ni nič narobe, dokler so seksualne igrice sporazumne. In dokler so na koncu posteljnega razvrata vsi potešeni in, no, živi. A ko sta v Peruju v Južni Ameriki zakonca Ruben Valera Cornejo in Yubitza Llerena de Mendiburu po večeru popivanja končala v postelji in naj bi ženo zaskominalo po malce drugačni spolnosti, se ni končalo z vzkliki zadovoljstva. Nasprotno. Ruben je v alkoholni omotici, ki naj bi jo stopnjevali učinki protibolečinskih tablet, omahnil v spanec, naslednje jutro pa se je brez spomina na minulo noč prebudil ob nezavestni ženi, ki je zaradi močnih notranjih krvavitev umrla v bolnišnici. Igrala sta se smrtonosno igrico, se je izkazalo.
Usodna mina za popestritev seksa. FOTO: Cen/panamericana
Usodna mina za popestritev seksa. FOTO: Cen/panamericana

»Pila sva pivo. Doma mi je predlagala, naj za popestritev seksa uporabim kar predmete, ki jih imava pri roki. Nato sem zaspal,« je dejal Ruben, ki pa je še prej očitno segel po 40 centimetrov dolgi in šest centimetrov široki minometni mini, do usodne noči zgolj spominek na njuni steni. Tako govorijo vsaj dokazi, saj je mino policija našla na njunem domu. Skrito v nahrbtniku, okrvavljenem in zamazanem s sramnimi dlakami.
Je bila Yubitza Rubenova žrtev? FOTO: facebook
Je bila Yubitza Rubenova žrtev? FOTO: facebook

Umora žene obtoženi Ruben, ki je zdravnik, se izgovarja na izgubo spomina. Menda zaradi popitega piva, čeprav je policija na kraju zločina našla tudi vrsto protibolečinskih tablet, ki jih je Valera Cornejo najverjetneje splakoval z alkoholom. A vse to staršem umrle ni prav nič v uteho. »Zaradi tega, kar je storil moji hčeri, mora v ječo. Boril se bom do konca,« pravi nesrečni oče. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije