GROZLJIVO

V zamrzovalniku našli truplo: živo so jo zamrznili

Objavljeno 16. maj 2019 17.52 | Posodobljeno 16. maj 2019 22.47 | Piše: N. Č.

Po šestih letih iskanja so mamo dveh otrok naposled odkrili.

Pogrešanao 35-letno Heather Anne Lacey so našli mrtvo. FOTO: Missing Persons, posnetek zaslona
Pogrešano mamo dveh otrok Heather Anne Lacey so po šestih letih iskanja naposled našli. Povsem po naključju jo je mrtvo v zamrzovalniku v stanovanju mrtvega moškega Jonathana Escarzaga odkrila Lilian Argueta. »Pomislila sem, da to ne more biti človek. Kričala sem. Še nikoli nisem videla česa tako strašnega,« je dejala Lilian, piše The Daily Mail.

Heather je bila stara 29 let, ko je izginila. Ko so odprli zamrzovalnik, je bila v pozi z dvignjenimi rokami, kot da bi hotela odpreti vrata zamrzovalnika. Nekateri zdaj ugibajo, da je bila morda celo živa zamrznjena.


Oče mrtve hčerke Radnell Lacely je za Daily Mail povedal, da je imela njegova hči bipolarno motnjo in je tako včasih živela kar na ulici. Njeno izginotje je prijavil decembra 2013. Po carskem rezu naj bi Heather začela jemati protibolečinske tablete in pozneje še kokain. Nekajkrat so jo aretirali zaradi posedovanja droge in prostitucije. Leto dni je bila v ječi zaradi kraje identitete in lažnega čeka.

Escarzaga so našli mrtvega v najetem stanovanju. Lastnik je želel zamenjati pohištvo, medtem pa so odprli tudi zamrzovalnik, v katerem je bila Heather. Lastnik stanovanja je dejal, da ni vedel, da se v stanovanju skriva žensko truplo, kot tudi ni vedel, ali je imel Escarzag razmerje s Heather Lacey, piše Daily Mail. Primer preiskuje policija.
Deli s prijatelji