GROZNE STVARI

Ugrabljena Monika z grozo: Pobril me je, tepel, mučil

Na dan prihajajo nove podrobnosti ugrabitve 12-letne Monike iz Srbije. 
Fotografija: Ugrabljeno dekle je razkrilo podrobnosti. Fotografija je simbolična. FOTO: Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
Ugrabljeno dekle je razkrilo podrobnosti. Fotografija je simbolična. FOTO: Getty Images, Istockphoto

Ugrabitev 12-letne Monike Karimanović se je k sreči končala srečno, saj so jo po desetih dneh ujetništva policisti našli ter jo odvzeli Ninoslavu Jovanoviću, znanem pod imenom Malčanski brivec. Ta je sicer stari znanec policije, večkrat obsojen zaradi posilstva in pedofilije.


Prestregel jo je na ulici

Monika, ki so jo takoj sprejeli v bolnišnico in je tam ostala na opazovanju, je zdaj razkrila, kaj se je dogajalo v ujetništvu. Jovanović jo je prestregel na ulici na poti iz šole v Brzem Brodu. Odpeljal jo je ter jo vozil po številnih poteh in zapuščenih vikendih med Nišem in Knjaževcem.

»Ko sem šla v šolo, je ustavil avto poleg mene in dejal, da se je izgubil, ker je del ceste zaprt. Rekel je, da se je zaposlil v šoli kot hišnik, ter me prosil, da sedem v avto in mu pokažem pot do šole. Ampak ko sem prisedla, me je odpeljal do pokopališča, nato pa v gozd,« je povedala policiji.



Dolgolasa Monika ni več dolgolasa, saj jo je postrigel. Potem se je začelo mučenje, vsak dan: »Mučil me je, grozil mi je. Vsak dan me je silil, da sem pešačila po pet, šest ur. Strigel me je postopoma. Delal mi je grozne stvari. Ves čas mi je govoril, da policija ne lovi samo njega, marveč tudi mene in da naju bodo ubili, če naju dobijo.«

Monika se je, ko jo je našel policist, zelo prestrašila, saj ji v desetih dneh opral možgane. Pedofil je sicer še vedno na begu. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije