UMOR

Ugledni zdravnik in politik ubil svojo mlado ženo Eleno

»Želel sem jo ubiti. Spil sem dve pivi in jo ustrelil.«
Fotografija: Umorjena Elena. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Umorjena Elena. FOTO: Instagram, posnetek zaslona

Ruski politik je ubil svojo mlado ženo pred očmi njenih treh otrok, potem ko jo je prestregel z ljubimcem, piše Mirror. Azat Zaripov (50), ugledni zdravnik, je priznal da je ubil svojo 32 let staro ženo Eleno Zaripovo, mamo njunih otrok.

Politik iz stranke, ki podpira Vladimirja Putina, je iz lovske puške Saige izstrelil dve krogli v svojo soprogo po tem, ko sta se hudo sprla v njunem stanovanju v vasi Lokomotivny. Hudo ranjena ženska je pozneje umrla v tamkajšnji bolnišnici. Skrb za 11-letnega sina in dve hčeri, stari sedem let in tri, je prevzela babica po mamičini strani.

Zaripov je priznal, da je namerno ubil ženo. »Želel sem ubiti Eleno. Spil sem dve steklenici piva in jo ubil.« Medtem ko kriminalistična preiskava še poteka, je Zaripov že dva meseca v priporu. Če bo obsojen, ga čaka do 15 let zapora. Proputinova stranka Zadinjena Rusija ga je iz stranke izčlanila.

Sosedje so pričali, da je njegova žena nedavno na spletu spoznala novega moškega. Ko se je njen soprog politik vrnil z ribolova, je ženo dobil v kočljivem položaju z ljubimcem, je pisalo v lokalnem mediju Kartalinka. Po drugih pričanjih pa naj bi jo ubil, ko je našel dokaze o prevari.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije