POKOL

Skrivnostne smrti v obmejnem gostišču, trupel je že pet

Bavarska policija še vedno skrivnostna. V truplih našli puščice iz samostrela.
Fotografija: V penzionu Zur Triftsperre so našli tri trupla. FOTO: Booking.com
Odpri galerijo
V penzionu Zur Triftsperre so našli tri trupla. FOTO: Booking.com

PASSAU – Nemško mesto Passau na Spodnjem Bavarskem, tik ob avstrijski meji, je zaradi sotočja treh rek priljubljen kraj za kratke oddihe, tja hodijo iz obeh držav. In v tamkajšnjem gostišču ter penzionu Zur Triftsperre je v sobotnem dopoldnevu čistilka pospravljala sobe za goste. Ko je malo pred poldnevom prišla do zadnje sobe, je v šoku obstala: v njej so bila tri trupla, dve ženski in moško.
V penzionu Zur Triftsperre so našli tri trupla. FOTO: Booking.com
V penzionu Zur Triftsperre so našli tri trupla. FOTO: Booking.com

Skrivnostna trojna smrt je na prizorišče mirnega penziona v naravnem okolju, tik ob reki Ilz, pripeljala avtomobile in kombije s policijskimi preiskovalci, ti zdaj preiskujejo ozadje. Policija je razkrila, da sta bili pokojnici stari 30 in 33 let, možakar pa 53. Gostje, prišli so z dveh koncev nemške dežele, so v petkovem večeru rezervirali sobo za tri dni. Neka ženska, ki je prespala v sobi neposredno ob njihovi, je navedla, da je bila noč »popolnoma mirna.«



Policija je sprva sporočila, da ne bo dajala informacij, ker nista jasni ozadje dogajanja in razmerje med pokojnimi.
Vendarle so v nedeljo razkrili še nekaj šokantnih podrobnosti: v truplih so bile puščice, v sobi pa so našli tudi dva samostrela! Policija ni navedla, kam so bili zadeti, več pa si Nemci obetajo od sodne obdukcije, ki jo je odredilo passausko tožilstvo, in predvsem od pogovorov z bližnjimi, ki bi nemara znali razkriti, kaj je pripeljalo do njihovega grozljivega konca v idiličnem mestecu. 

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije