Z MAČETO

Pretresljiva izpoved očeta brutalno ubitega Miloša (24)

Oče je obupan.
Fotografija: Miloš je imel komaj 24 let. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Miloš je imel komaj 24 let. FOTO: Facebook

BEOGRAD – »Na koncu ga vidiš samo v mrtvašnici, ko neseš obleko. Vidiš ga v krsti, oblečenega. Vstopiš, ga poljubiš, se ga dotakneš z rokami, medtem ko leži tam. Misliš, da bo zdaj zdaj vstal,« je v solzah dejal oče Miloša Mileusnića (24), ki ga je januarja letos Neđeljko Đurović na videz popolnoma brez razloga zabodel do smrti. Ta je menda pred zločinom ure in ure preživel pred računalnikom in brskal po spletnih profilih ženske, s katero se je pred kratkim razšel. Ko je naletel na njene fotografije z drugim, je popolnoma pobesnel. Drogiran in opit ter oborožen z mačeto se je nato odpravil iz stanovanja, nesrečni Miloš pa je bil žrtev njegove iracionalne mržnje do vsega sveta.

Po devetih mesecih od zločina pa se sojenje še začelo ni. »Vse težje postaja. Moj sin je bil ubit brezobzirno in brutalno. Kot da nima očeta, matere, sestre, babice in dedka. Ko bi bil vsaj samo poškodovan, da bi lahko pomislil, da bo preživel in ozdravel. Tako pa se ne bo izboljšalo nič, upanja ni. Razumejo nas samo tisti starši, ki so tako kruto ostali brez otrok,« je oče še dejal za Kurir

Kot še pripoveduje skrušeni oče, so mu advokati dejali, da lahko sodnik oceni, da je bil Miloš močan fant, ki bi se lahko ubranil. Če se bo to zgodilo, morilec namreč ne bo dobil visoke kazni. »Povejte mi, kako naj bi se ubranil pred tem? Kdo pričakuje, da bo na ulici srečal človeka z mačeto, ki ga bo ubil?« je še vprašal novinarja.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije