BURNO DOGAJANJE

Brutalni pretep na križarki: tekla je kri, leteli so krožniki ...

Na britanski ladji se je zgodil incident.
Fotografija: FOTO: Twitter
Odpri galerijo
FOTO: Twitter

Na britanski ladji križarki P&O's Britannia, ki se je sedem dni mudila na popotovanju ob norveški obali in se vrača v pristanišče v  Southampton, je v petek izbruhnil množični pretep, poroča BBC.

Richard Gaisford, novinar britanske jutranje oddaje Good Morning Britain, ki se je v času incidenta nahajal na krovu, je povedal, da je do pretepa prišlo po tem, ko sta se sprla potnika. Prepir naj bi se vrtel okoli izbora garderobe, vse skupaj pa je eskaliralo. V ladijski restavraciji sta moška obračunala najprej verbalno, nato pa še fizično. Prišlo je tako daleč, da si metala krožnike in pribor, posredovati je mogla ladijska varnostna služba.

»Kri je bila vsepovsod,« je incident opisal Richard Gaisford na twitterju. Potnika naj bi si metala tudi stole in ostalo okrasno pohištvo na ladji. Gostje so se od strahu razbežali.
{embed_youtube}
“There was blood everywhere”. Violent late night brawl in the buffet onboard @pocruises Britannia left staff who intervened injured, as passengers used furniture and plates as weapons. Witnesses told me they were so frightened they had to hide, as family groups fought.
— Richard Gaisford (@richardgaisford) July 27, 2019
{/embed_youtube}

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije