ISKANJE MALČICE

Avstrijska policija pravi, da je velika verjetnost, da je bila na posnetku Danka

Potem ko so posnetek pregledali sorodniki pogrešane malčice, so se strinjali, da je na posnetku najverjetneje Danka.
Fotografija: Deklice v prvem tednu po izginotju niso našli FOTO: Pixsell/pixsell
Odpri galerijo
Deklice v prvem tednu po izginotju niso našli FOTO: Pixsell/pixsell

Pred dnevi se je pojavil posnetek z Dunaja, na katerem je deklica, ki spominja na izginulo Danko Ilić, ki jo pogrešajo že več dni. Informacije o tem, ali je na njem res pogrešana, pa si nasprotujejo.

Kot poroča 24ur.com, je avstrijska policija sporočila, da je deklica s posnetka zelo verjetno Danka. Potem ko so posnetek pregledali sorodniki pogrešane malčice, so se namreč strinjali, da je na posnetku najverjetneje Danka.

Nasprotne informacije pa prihajajo iz drugega vira. Po poročanju spletne strani sd.rs, ki se sklicuje na novinarko CNN-a, deklica s posnetka ni Danka. Po CNN-ovih informacijah naj bi deklica razumela romunski jezik, pogrešana pa prihaja iz Srbije.

Po poročanju reporterke CNN-a se na posnetku sliši »vzemi dol iz torbe«, nakar se je deklica sklonila in vzela nekaj iz prtljage.

Kot smo že poročali, je deklico, ki je podobna Danki, opazil Srb, ki živi na Dunaju. Kot je dejal, se je izogibala ženskama, ki sta bili poleg nje, in se ni obnašala, kot da bi ju poznala ali razumela. 

V iskanje Danke se je vključila tudi naša policija. Izdala je obvestilo o pogrešani in pozvala javnost, naj posreduje morebitne informacije o njej. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije