ČELNO TRČENJE

Grozljivo trčenje med Spodnjo Idrijo in Cerknim, 20-letnica umrla na kraju

Glavna cesta med Spodnjo Idrijo in Travnikom je bila dlje časa zaprta.
Fotografija: Na cestah na Severnem Primorskem so za posledicami prometnih nesreč letos umrle tri osebe. FOTO: Pixabay
Odpri galerijo
Na cestah na Severnem Primorskem so za posledicami prometnih nesreč letos umrle tri osebe. FOTO: Pixabay

Poročali smo že, da je v hudem čelnem trčenju med Spodnjo Idrijo in Cerknim ena oseba umrla. Iz PU Nova Gorica so pojasnili, da se je nesreča zgodila okrog 13.30, v njej sta bila udeležena 54-letni voznik in 20-letna voznica osebnih avtomobilov.

Po dosedanjih zbranih podatkih je 20-letna voznica vozila po glavni cesti iz Spodnje Idrije proti Cerknem, kjer je med vožnjo skozi blagi levi ovinek prišlo do zanašanja njenega osebnega vozila, nato pa je z desnim bočnim delom svojega vozila na levi strani vozišča trčila v 54-letnega voznika; slednji se je peljal v nasprotni smeri proti Spodnji Idriji.

20 letnica je umrla

V trčenju med vozili je mlajša voznica na kraju tragične prometne nesreče podlegla telesnim poškodbam. 54-letni voznik je bil v prometni nesreči predvidoma lažje telesno poškodovan in mu je bila kasneje nudena zdravniška pomoč.

O tragičnem dogodku je Policija obvestila tudi preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in okrožno državno tožilko v Novi Gorici. Poleg policistov PP Idrija in Postaje prometna policije Nova Gorica so na kraju posredovali tudi tamkajšnji gasilci in reševalci.

Glavna cesta med Spodnjo Idrijo in Travnikom je bila dlje časa zaprta.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije