NEKDANJA ZAKONCA

Ste slišali krike? Najprej sta se sprla, potem jo je hudo pretepel

Nekdanja zakonca sta se v Radovljici zravsala, oba poškodovana.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: X1
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: X1

RADOVLJICA – Gorenjski policisti so pred dnevi sporočili, da obravnavajo poizkus uboja v Linhartovem mestu: »Kriminalisti kranjskega sektorja kriminalistične policije so v petek, 4. maja, k preiskovalnemu sodniku pristojnega sodišča privedli moškega, ki je utemeljeno osumljen poskusa uboja nekdanje partnerice.« Navajali so, da je njihov osumljenec nekdanjo ženo konec aprila v stanovanjskem objektu na območju Radovljice po prepiru hudo pretepel: »Na ta način ji je poskušal vzeti življenje, pri čemer mu je izvršitev dejanja preprečil občan, ki je nasilje zaznal. Osumljenec in žrtev sta bila v dogodku poškodovana. Zaradi poskusa uboja je bil osumljencu odrejen pripor. Pred tem dejanjem ga policisti zaradi kaznivih dejanj niso obravnavali.«

Nekaj naj bi razčistila

Ni bilo treba veliko, da smo v pregovorno mirni Radovljici srečali dobro obveščene meščane, ki so znali povedati, da gre zagotovo za nekdanja zakonca Pajić iz Cankarjeve ulice, ki se vije nad železnico nad Kravjo dolino, poznano javnosti kot predel, kjer je pred časom požigalec podtikal ogenj po vrtnih lopah. »Alaga Pajić je dolgo na delu v Nemčiji, menda da je z njim tudi njun sin,« so nam povedali bližnji stanovalci in dodajali, da osumljeni nikoli pred tem ni imel nobenih težav s sosedi in z zakonom: »Možakar ni prav velik, pa tudi starejši je že, napolnil je 60 let in ni več v najboljši kondiciji.
 

Več v tiskani izdaji. Dobite jo v bližnji trafiki, v aplikaciji na pametnih telefonih in tablicah ali pa jo naročite v e-trafiki.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije