SPOLNO NASILJE

Slovenec več kot leto dni zlorabljal hčerko, žena ga je našla golega v otroški sobi

Žena ga je v hčerini sobi zalotila golega v trenutku, ko si je čez spolni ud povlekel spodnjice.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Kieferpix/gettyimages
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Kieferpix/gettyimages

Policisti zaradi utemeljenega suma spolne zlorabe mladoletne hčerke preiskujejo 48-letnega moškega, ki so mu že odvzeli prostost, preiskovalni sodnik pa je zanj odredil pripor. Svojo hčer naj bi zlorabljal več kot leto dni, razkrinkala pa ga je žena in ga tudi prijavila na policijo, je poročal Večer.

Njegova žena ga je, kot razkriva časnik Večer, decembra lani v hčerini sobi zalotila golega v trenutku, ko si je čez spolni ud povlekel spodnjice. Postavila ga je pred dejstvo, a ji je rekel, da je zmešana. Hči si takrat še ni upala spregovoriti, saj ji je oče večkrat zabičal, da ne sme povedati nikomur. Ženi pa prizor ni dal miru, zato je začela moža opazovati. 

Nato se je znova pogovorila s hčerko, ta pa se ji je odprla in ji razkrila grozote. Mama ji je predlagala, naj, ko bo z očetom sama, vse posname, to je tudi storila. Mama je tako dobila dokaz in ga prijavila na policijo. 

Moški je trenutno v priporu, zaradi spolnega napada na mladoletno hčerko pa mu grozi od najmanj tri do deset let zapora.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije