ZDRS

Po trku zdrsnil po hribu (FOTO)

Med Trbovljami in Dobovcem sta v sredo zjutraj trčili osebni vozili, ranjen ni bil nihče. Dve prometni nesreči sta se isti dan pripetili zaradi neupoštevanja varnostne razdalje.
Fotografija: Nesreča se je zgodila nekaj minut pred 9. uro.
Odpri galerijo
Nesreča se je zgodila nekaj minut pred 9. uro.

V sredo zjutraj sta na cesti, ki povezuje Trbovlje in Dobovec, trčili osebni vozili, trk pa je bil tako silovit, da je enega odbilo s ceste in zdrsnil je po hribu navzdol, kjer ga je ustavilo šele drevo. Na intervencijo so odšli gasilci iz PGD Trbovlje mesto, kraj nesreče so zavarovali in preprečili, da bi avto zdrsnil dlje po hribu, nato pa so na avtomobilih odklopili akumulatorja, počistili razlite motorne tekočine in pomagali avto potegniti nazaj na cesto.
Avto se je ustavil šele ob drevesu. FOTOGRAFIJI: PGD Trbovlje mesto
Avto se je ustavil šele ob drevesu. FOTOGRAFIJI: PGD Trbovlje mesto

Na spletni strani uprave za zaščito in reševanje o ranjencih niso poročali. Lažje telesne poškodbe je medtem utrpel voznik, ki je povzročil prometno nesrečo na avtocestnem priključku v Logatcu. »Nesreča se je zgodila, ker je voznik osebnega avtomobila zavil levo, pri tem pa je izsilil prednost pred avtomobilom, ki je pripeljal nasproti. Slednjega je nato odbilo še v tovorno vozilo,« je okoliščine prometne nesreče opisala Aleksandra Golec, ki na Policijski upravi Ljubljana skrbi za stike z javnostjo.

Dve prometni nesreči sta se v sredo pripetili tudi zaradi neupoštevanja varnostne razdalje. Eno je povzročil 70-letnik, ki je pripeljal v bližino krožišča v Valeti in trčil v avto, ki je tam stal. Slednjega je odbilo v avto pred njim, ki je prav tako stal.


Ranjen ni bil nihče, povzročitelju pa so policisti izdali plačilni nalog. Ker je vozila preblizu avtomobilu pred sabo, je nesrečo povzročila tudi voznica v Clevelandski ulici v Ljubljani. Ranila se je potnica v avtomobilu, v katerega je trčila povzročiteljica. Slednji so policisti izdali plačilni nalog. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije