PREZGODNJA SMRT

Peljal se je domov, na finale lige prvakov

Za posledicami prometne nesreče je umrl 19-letni Žan Kranjčec. Nadarjeni nogometaš NK Imeno bi letos maturiral.
Fotografija: V razbitinah je ugasnilo mlado življenje. Foto: PGD Steklarna Rogaška Slatina
Odpri galerijo
V razbitinah je ugasnilo mlado življenje. Foto: PGD Steklarna Rogaška Slatina

IMENO – Huda prometna nesreča se je v soboto, malo pred 22. uro, zgodila na območju občine Podčetrtek, zunaj naselja Prelasko. Kot so zapisali na celjski policiji v poročilu, je 19-letnik vozil osebno vozilo iz smeri Bistrice ob Sotli proti Imenemu.

Ko je pripeljal iz naselja Prelasko, je v ostrem levem nepreglednem ovinku izgubil oblast nad vozilom, zapeljal desno na makadamsko bankino, od tam pa je vozilo najprej zaneslo levo prek nasprotnega smernega vozišča na travnik, nato pa ga je odbilo nazaj na vozišče regionalne ceste, kjer je obstalo prevrnjeno na streho. Hudo ranjenega 19-letnega voznika so iz avtomobila s tehničnim posegom izvlekli člani PGD Steklarna Rogaška Slatina in Podčetrtka ter ga predali v nadaljnjo oskrbo reševalcem nujne medicinske pomoči iz Šmarja, da so ga prepeljali na zdravljenje v celjsko bolnišnico.

Žan Kranjčec je bil član Nogometnega kluba Imeno. Foto: FB
Žan Kranjčec je bil član Nogometnega kluba Imeno. Foto: FB

V nedeljo so celjske policiste iz bolnišnice obvestili, da so bile poškodbe, ki jih je dobil mladi voznik, prehude in je umrl. 

»Več v tiskani izdaji. Dobite jo v bližnji trafiki, v aplikaciji na pametnih telefonih in tablicah ali pa jo naročite v e-trafiki«.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije