KRADLJIVCI NA POHODU

Neverjetno, kaj so barabe storile na smučišču, mnogi razočarani

Nekdo je pokradel vse nabiralnike za prostovoljne prispevke.
Fotografija: Smučišče Gače. FOTO: Zaslonski posnetek, Facebook
Odpri galerijo
Smučišče Gače. FOTO: Zaslonski posnetek, Facebook

Iz smučarskega centra Gače na Dolenjskem je neznani storilec ali več njih pokradel vse nabiralnike za prostovoljne prispevke za tekaško progo, so navedli na Facebookovi strani smučišča. »Škoda besed, a omeniti moramo barabo, ki je pokradle vse nabiralnike za prostovoljne prispevke. Upamo, da si bo privoščila kaj lepega. Mi pa z dobro voljo nadaljujemo našo zgodbo naprej,« so zapisali.

Sledilci so upravičeno razočarani, čeprav nekateri menijo, da je bilo naivno pričakovati, da bodo nabiralniki z denarjem ostali nedotaknjeni. 

»Žalostno. Upam, da je oni nabiralnik na kontejnerju blagajne preživel. Tekači na smučeh smo pošteni in mislim, da ne bi bil problem, da v prihodnje plačamo ali prostovoljno prispevamo denar za vstopnico za smučarski tek kar na blagajni, s papirnatim trakcem ali brez. Gre za neko moralno podporo.«; 

»Sicer pa je bilo malo utopično pričakovati kaj drugega ...«;

»In to da se zgodi v naših koncih. Skoraj neverjetno. Lepo zamišljeno, ampak od skrbnikov prog malce neodgovorno v naših krajih, kjer ni nič sveto, kar ni privezano s kačo.«; 

»Resnično se je za vprašat, kam gre kultura ljudi!? Nič več ni sveto! Nekateri se trudijo, da lahko nesramneži uničijo trud!« so se vrstili komentarji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije