NESREČE

Trije vozniki zleteli s ceste

Pri Novi Sušici, Podlipoglavu in v Lučah so izgubili nadzor nad avtomobili in se ponesrečili. Ceste so mokre in spolzke, opozarjajo policisti, zato je treba hitrost in način vožnje prilagoditi razmeram.
Fotografija: Posredovali so gasilci iz PGD Pivka in PGD Postojna.
Odpri galerijo
Posredovali so gasilci iz PGD Pivka in PGD Postojna.

V nedeljo nekaj minut pred 23. uro je na cesti pri naselju Nova Sušica voznik izgubil nadzor nad avtomobilom, zapeljal s ceste ter trčil v drevesni panj. Na intervencijo so odhiteli prostovoljni gasilci iz Pivke in Postojne, ki so kraj nesreče zavarovali, na avtomobilu odklopili akumulator ter s tehničnim posegom iz zmečkane pločevine rešili ranjenega voznika.
Nesreča v naselju Nova Sušica se je zgodila v noči na ponedeljek. FOTOGRAFIJI: Pgd Pivka
Nesreča v naselju Nova Sušica se je zgodila v noči na ponedeljek. FOTOGRAFIJI: Pgd Pivka

Reševalci nujne medicinske pomoči so ga oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti opozarjajo voznike, da so ceste mokre in spolzke, zato je treba hitrost in način vožnje prilagoditi razmeram. Z vozišča na bližnji travnik je v nedeljo zvečer zapeljal tudi voznik v naselju Luče, v občini Grosuplje. Na travniku se je avto prevrnil, ranila pa sta se voznik in njegov sopotnik. Gasilci PGD Grosuplje in GB Ljubljana so odklopili akumulator, kraj nesreče razsvetlili ter oskrbeli ranjenca do prihoda reševalcev.


Ti so oba prepeljali na zdravljenje v ljubljanski klinični center. Včeraj zjutraj se je podobna nesreča pripetila na cesti md Malim Lipoglavom in Podlipoglavom v ljubljanski občini. Voznik je izgubil nadzor nad avtomobilom in zapeljal s ceste, kjer je trčil v drevo in z delom vozila pristal v potoku. Ljubljanski poklicni gasilci so odklopili akumulator ter vozilo izvlekli iz potoka, za ranjenca pa so poskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči, ki so ga na kraju dogodka oskrbeli in odpeljali v ljubljanski klinični center. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije