NESREČE

Prevrnila sta se na streho

Objavljeno 14. maj 2019 07.37 | Posodobljeno 14. maj 2019 07.37 | Piše: B. K. P.

Dva voznika avtomobilov in voznica motorja zaradi neprilagojene hitrosti povzročili nesreče. Udeleženci niso huje telesno poškodovani, so pa policisti voznikom izdali plačilne naloge.

Tudi na Koroškem se je avto prevrnil na streho. FOTO: Koroški gasilski zavod
RAVNE NA KOROŠKEM – Na cesti, ki povezuje Slovenj Gradec in Kotlje, natančneje v naselju Brdinje, je voznik na mokri in spolzki cesti v nedeljo dopoldne izgubil nadzor nad avtomobilom in zapeljal s ceste, avto se je nato še prevrnil na streho.

image
Tudi na Koroškem se je avto prevrnil na streho. FOTO: Koroški gasilski zavod
Na intervencijo so odhiteli gasilci koroškega gasilskega zavoda z Raven na Koroškem pa tudi njihovi prostovoljni kolegi iz Slovenj Gradca. Kraj nesreče so zavarovali, na avtomobilu odklopili akumulator, s tehničnim posegom postavili avto na kolesa in reševalcem pomagali pri oskrbi ponesrečencev. Enega so nato z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico.

Zaradi neprilagojene hitrosti je voznica na ljubljanski obvoznici trčila v odbojno ograjo in se prevrnila na streho.

Ker ji je avto ušel izpod nadzora, je prometno nesrečo povzročila tudi voznica na ljubljanski obvoznici pri razcepu Zadobrova. Zaradi neprilagojene hitrosti je trčila v odbojno ograjo in se prevrnila na streho. Lažje se je telesno poškodovala, na kraju nesreče so jo oskrbeli reševalci in jo odpeljali v ljubljanski klinični center. Policisti so ji izdali plačilni nalog.

image
Motoristka se je lažje ranila. Fotografija je simbolična. FOTO: GULIVER/GETY IMAGES
Zaradi neprilagojene hitrosti je padla in se ranila tudi motoristka. Nesrečo so obravnavali trebanjski policisti, 41-letna motoristka pa je imela veliko srečo, da se je le lažje ranila. Tudi njej so možje v modrem zaradi kršitev cestnoprometnih predpisov izdali plačilni nalog.
Deli s prijatelji