Policija išče roparja, ki sta nosila ruto črne barve

Dvojica je z nožem zahtevala denar.
Fotografija: Roparja sta mu zagrozila z nožem (simbolična fotografija). FOTO: Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
Roparja sta mu zagrozila z nožem (simbolična fotografija). FOTO: Getty Images, Istockphoto

V petek okoli 11.30 sta na območju Domžal do oškodovanca prišla neznana storilca, ki sta mu pokazala nož in od njega zahtevala denar. Vzela sta mu denarnico in nato s kraja pobegnila. V dogodku ni bil nihče poškodovan.

Policisti zbiranje obvestil za izsleditev storilcev nadaljujejo, v javnost pa so poslali opis obeh storilcev.

Opis storilcev

Prvi je visok približno 180 centimetrov in je vitke postave. Oblečen je bil v sivo-črne hlače, jakno s kapuco rdeče barve, okrog obraza je imel ruto črne barve.

Drugi storilec je visok približno 173 centimetrov in je vitke postave. Oblečen je bil v športne hlače sive barve, temno sivo bundo s kapuco, okoli obraza je imel ruto črne barve.

Zvabila ga je iz stanovanja

Prav tako v petek, le približno pol ure prej, torej okoli 11. ure, pa je neznana storilka na območju Medvod pod pretvezo, da potrebuje pomoč, iz stanovanja zvabila oškodovanca, ki ga je nato zamotila s pogovorom. V tem času je druga oseba vstopila v odklenjeno stanovanje, od koder je odtujila nakit in denar. S tem dejanjem sta storilca povzročila za okoli 450 evrov škode.

Opis storilke


Ženska, ki je oškodovanca zvabila iz stanovanje, je stara od 35 do 40 let, visoka 170 centimetrov, je srednje postave in ima rjave lase, ki segajo do ramen. Oblečena je bila v rjavo jakno, modre džins hlače, obuta pa v rjave čevlje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije