RAZKRITE PODROBNOSTI

FOTO: Znano, kdo je zakrivil hudo nesrečo na primorki

Avtocesta je bila skoraj tri ure zaprta.
Fotografija: Na kraju nesreče. FOTO: PGD Materija
Odpri galerijo
Na kraju nesreče. FOTO: PGD Materija

KOZINA – V nedeljo je silovito trčenje za več ur zaprlo primorsko avtocesto. Policija je sporočila podrobnosti nesreče, v kateri je bilo poškodovanih šest ljudi.

Ob 21. uri je 24-letna voznica vozila po avtocesti iz smeri Postojne proti Kopru. Pri Videžu, kjer je delovišče, je zapeljala desno na nedokončan del ceste in nato sunkovito zavila levo. Pri tem vozila ni več mogla obvladati in je zapeljala na nasprotno stran avtoceste, kjer je na levem pasu trčila v osebni avtomobil, ki ga je pravilno v smeri proti Postojni vozil 27-letni voznik.

Po trčenju je vozilo 27-letnega voznika trčilo v osebni avtomobil, ki ga je po desnem pasu avtoceste prav tako v smeri Postojne vozil 33-letni voznik.

V prometni nesreči so bili trije vozniki in trije potniki lažje poškodovani. Reševalci so jih odpeljali na zdravljenje v izolsko bolnišnico.

Povzročiteljici bodo izdali plačilni nalog.

Promet je bil oviran do 23.35, poroča PU Koper.

Na kraju nesreče. FOTO: PGD Materija
Na kraju nesreče. FOTO: PGD Materija

Posredovali so gasilci PGD Materija in GB Koper, ki so protipožarno zavarovali kraj nesreče in ga razsvetlili, pomagali zdravstvenemu osebju pri nudenju prve pomoči ponesrečenim ter njihovem prenosu v reševalna vozila, odklopili vire energije na vozilih, posuli cestišče z vpojnim sredstvom in pomagali vlečni službi pri odstranjevanju uničenih vozil.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije