Če prepoznate tega moškega, pokličite policijo (FOTO)

Bežigrajski policisti prosijo za pomoč.
Fotografija: Ga prepoznate? FOTO: PU Ljubljana
Odpri galerijo
Ga prepoznate? FOTO: PU Ljubljana

Bežigrajski policisti preiskujejo sume kaznivih dejanj zoper premoženje, zaradi česar iščejo moškega s fotografij, so sporočili iz PU Ljubljana. Če ga prepoznate, to sporočite na številko 113, najbližji policijski postaji ali PP Ljubljana Bežigrad na številko 01 589 6000, lahko tudi anonimno na 080 1200.

Ga prepoznate? FOTO: PU Ljubljana
Ga prepoznate? FOTO: PU Ljubljana

Pozor, na delu drzni tatici

Policisti so bili včeraj okoli 18. ure obveščeni še o drzni tatvini na območju Cerknice. Stanovalka je v odprti hiši zalotila žensko, ki se je izgovorila da prodaja izdelke, nato pa kraj zapustila. Ženska je nato ugotovila, da si ji bili odtujeni osebni dokumenti in bančna kartica. Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil. Opis neznanke: manjša, močnejše postave, okroglega obraza, oblečena je bila v modro jopo in temno jakno.

Policisti so bili včeraj popoldne obveščeni tudi o drzni tatvini na območju Šiške. Do starejše ženske je prišla neznanka in jo zamotila s pogovorom o prodaji medicinskih izdelkov, pri tem pa izkoristila priložnost in ji odtujila gotovino. Opis neznanke: stara je okoli 50 let, srednje višine, srednje postave, oblečena pa je bila v temen plašč.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije