TEČAJ

Telekomovi tečaji robotike za otroke

Telekomovci so pripravili tri različne pakete.
Fotografija: FOTO: Telekom Slovenije
Odpri galerijo
FOTO: Telekom Slovenije

Letošnje šolske poletne počitnice bodo super dolge: mularija bo doma polnih deset tednov! Da jim ni preveč dolgčas, jih starši pogosto pošiljamo na razne tabore, tečaje in delavnice. In pri Telekomu Slovenije so tudi letos pripravili delavnice, na katerih se bodo otroci in mladostniki skozi igro učili osnov programiranja in robotike. Prve delavnice bodo potekale že v začetku julija, drugi krog pa v drugi polovici avgusta.

Telekomovci so pripravili tri različne pakete, in sicer tečaj robotike z Lego Education WeDo za otroke od 6. do 10. leta, tečaj robotike z Lego Education WeDo 2.0 za otroke od 8. do 10. leta in tečaj robotike z Lego Mindstorms za že malce večje otroke od 11. do 14. leta. Vsi tečaji bodo potekali v Izobraževalnem centru TS v ljubljanskih Stegnah, in sicer od 8.00 do 15.30, poskrbljeno bo tudi za kosilo, osvežilne napitke, vodo, sveže sadje in sladke prigrizke.

Dvodnevni tečaj stane 80 evrov, tridnevni pa 116. Prijave zbirajo po elektronski pošti izobrazevanja@telekom.si ali po telefonu 01 472 29 29, podrobnosti in termini pa so objavljeni na spletni strani http://www.telekom.si/poslovni-uporabniki/ponudba/resitve-za-podjetja/izobrazevalni-center/program-za-otroke/program.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije