NAGRADNA IGRA

S Slovenskimi novicami na križarjenja!

V sodelovanju s turistično agencijo Morje možnosti – Križarjenja B2B vam zagotavljamo ekskluzivni popust, štirje potniki pa bodo dopustovali zastonj.
Fotografija: Dva potnika bosta na tem križarjenju uživala zastonj.
Odpri galerijo
Dva potnika bosta na tem križarjenju uživala zastonj.

LJUBLJANA – Februar se je začel z mrazom in s snegom, a ta ne moreta odgnati pričakovanja bližajoče se pomladi, ne nazadnje pust že preganja zimo. In kot bi mignil, bosta tukaj april in maj. Teh dveh mesecev pa se lahko s še večjim veseljem nadejate bralke in bralci Slovenskih novic, saj za vas s turistično agencijo Morje možnosti – Križarjenja B2B pripravljamo dve idilični križarjenji, aprila Mini maxi pozdrav pomladi, nato pa še Prvomajsko poezijo. Za obe potovanji po cenah, posebno ugodnih prav za vas, se boste lahko prijavili po telefonu, povrhu pa bosta po dva potnika na vsakem od križarjenj uživala popolnoma zastonj! Le brez sreče pri žrebu ne bo šlo.

Mini maxi pozdrav pomladi

Na prvem križarjenju, Mini maxi pozdravu pomladi, boste obiskali pet veličastnih mest, Savono, Barcelono, Marseille, Verono in Benetke. Na kratko preletimo program: v soboto, 14. aprila, se boste odpeljali do Benetk, si te ogledali tudi z ladjice, in večerjali ter prenočili v tamkajšnjem hotelu. V nedeljo sledi pot do Savone, kjer se boste vkrcali na ladjo Costa Mediterranea. Sledi slastno kosilo na zgornji palubi, potem pa sproščanje in raziskovanje križarke ter večerja na ladji. Prihodnji dan boste prispeli v sončno in vedno živahno Barcelono in si jo ogledali s slovenskim vodnikom ali pa se odpravili na samostojno raziskovanje mesta. Gaudijeve umetnine, pestra La Rambla, plaža Barcelonetta, nakupovanje in še in še – v Barceloni ni nikoli dolgčas. Četrti dan je rezerviran za Marseille, v čudovito pristaniško mesto z bogato zgodovino boste pripluli v jutranjih urah in se odpravili na izlet do starega mestnega jedra ter do katedrale Notre Damme. Zadnji večer na ladji bo seveda živahen – ampak saj so bili poprejšnji tudi! Peti dan pa bo romantičen kot... Verona z večno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji, mogočnim amfiteatrom, nešteto trgi in starimi uličicami. Prihod v Ljubljano je predviden v večernih urah.
Cena vključuje križarjenje v izbrani kabini, dopolnjen polni penzion (zajtrk, kosilo, popoldanska malica in večerja), vso zabavno animacijo na ladji, vse predstave ter vstopnine, uporabo bazenov, masažnih bazenov, fitnesa, savne, uporabo ležalnikov in brisač, pristaniške takse, pa prevoz z avtobusom višje turistične kategorije, prenočitev z večerjo in zajtrkom v hotelu s 3 zvezdicami, slovensko vodenje po programu (ogled Verone in Benetk) in organizacijo potovanja. In kakšna sploh je cena za bralce Slovenskih novic? Petdnevno križarjenje v notranji dvoposteljni kabini si lahko privoščite za od 450 evrov na osebo dalje, cena za tretjo in četrto odraslo osebo je 320 evrov, za otroke do 18. leta pa 250 evrov. Če potujete v družbi prijateljev, je cena za vas lahko samo 385 evrov na osebo. (Velja za štiriposteljno notranjo kabino.)

Prvomajska poezija

Takšnih prvomajskih praznikov še niste doživeli! V soboto, 28. aprila, vas bodo odpeljali v Benetke, kjer se boste vkrcali na ladjo in poobedovali na zgornji palubi. Po sproščenem popoldnevu in večeru na križarki boste mimo Trga sv. Marka odpluli proti Ravenni in si to ogledali po zajtrku. Popoldan in večer bosta (pre)hitro minila ob glasbi, hrani in pijači. Tretji dan boste začeli ležerno na ladji, po zajtrku pa se boste sprehodili po Kotorju, kjer je za vas vključen brezplačen vodeni ogleda starega mesta. Možen je tudi izlet v vas Njegoše na vrhu hriba (za doplačilo). Msc Poesia bo odplula ob 18. uri, tam boste večerjali in se pokratkočasili. Praznik dela boste dočakali v Splitu in si seveda ogledali tudi tega. Po veselem zadnjem večeru na ladji (ali pa otožnem, ker je čas tako hitro minil?) se boste v sredo, 2. maja, vrnili v Benetke in si jih tokrat dodobra ogledali: z ladjico se boste zapeljali do centra pa do Trga sv. Marka, občudovali most Rialto, most vzdihljajev, Doževo palačo. V večernih urah boste spet v Ljubljani.
Cena vključuje križarjenje v izbrani kabini, dopolnjen polni penzion (zajtrk, kosilo, popoldanska malica in večerja), vso zabavno animacijo na ladji, vse predstave ter vstopnine, uporabo bazenov, masažnih bazenov, fitnesa, uporabo ležalnikov in brisač, pristaniške takse, prevoz z avtobusom višje turistične kategorije, slovensko vodenje po programu, voden ogled Kotorja, vožnjo z ladjico ter voden ogled Benetk in organizacijo potovanja. In še posebne cene za bralce Slovenskih novic za notranje dvoposteljne kabine: od 450 evrov na osebo, 430 evrov za tretjega in četrtega odraslega ter 150 evrov za otroka do 18. leta.
Prijavite se lahko že danes med 12. in 17. uro na telefonski številki 083 843 021 ali na e-mail booking@krizarjenja-b2b.com, nato pa seveda vsak dan od ponedeljka do petka med 9. in 18. uro, dokler ne bo zmanjkalo prostih mest.
Ne pozabite pa še na nagradno igro: od ponedeljka dalje pa do zasedenosti ladij bomo v Slovenskih novicah objavljali kupon, na katerem označite zaželeno križarjenje, ter ga pošljite na naš naslov: Slovenske novice, Dunajska 5, 1509 Ljubljana. Med prispelimi kuponi bomo izžrebali po enega za vsako križarjenje, vsak bo veljal za dve osebi – torej bosta dva naša bralca zastonj uživala na Mini maxi pozdravu poletju, dva pa na Prvomajski poeziji. Sodelujete lahko tudi na http://promo.delo.si/krizarjenje. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije