SPEKTAKEL

Na Noči Modrijanov bo več kot 500 izvajalcev

Jutri ob 9. uri se bo na vseh Petrolovih servisih po Sloveniji začela prodaja vstopnic. Modrijani napovedujejo triurni spektakel v dveh popolnoma identičnih večerih.
Fotografija: Modrijani junija že začenjajo intenzivne vaje za Noč. FOTO: Osebni arhiv
Odpri galerijo
Modrijani junija že začenjajo intenzivne vaje za Noč. FOTO: Osebni arhiv

Prihodnji teden bodo Modrijani že začeli vaje za letošnjo Noč Modrijanov, ki bo 25. in 26. oktobra v celjski dvorani Zlatorog. Vstopnice, ki so se v minulih letih vedno prodajale kot vroče žemljice, pa so od danes že na voljo na vseh prodajnih mestih Petrolovih bencinskih servisov.

Kot pravi Blaž Švab, si fantje želijo, da bi bile v prodaji vsaj en mesec in da bi lahko do njih prišli vsi, ki si jih res želijo slišati in videti v živo. Razkril je še, da bo letos z njimi stalo na odru več kot 500 glasbenikov, s katerimi bodo pripravili triurni spektakel. »To pomeni, da mora približno 500 nastopajočih zdaj molčati kot grob, saj ne želimo, da njihova imena pridejo v javnost pred dogodkom,« pravi Švab.

Franjo Oset z ženo Marino nastopa v duetu ob različnih priložnostih, Modrijani ju pri tem podpirajo. FOTO: Osebni arhiv
Franjo Oset z ženo Marino nastopa v duetu ob različnih priložnostih, Modrijani ju pri tem podpirajo. FOTO: Osebni arhiv

So pa letošnjo Noč Modrijanov naslovili s skupnim naslovom Tu smo doma. A to ne pomeni, da bomo slišali samo ali večinoma domoljubne pesmi. »Ne, ampak je naš cilj ta, da bodo obiskovalci, ko bodo zapuščali dvorano, ponosni in srečni, da so doma tu, v naši prelepi Sloveniji,« je vse, kar je ta čas pripravljen razkriti Blaž. Program imajo že sestavljen, pogovarjajo se le še o sceni, ki naj bi bila znova takšna, kakršne pri nas še nismo videli.

»Več v tiskani izdaji. Dobite jo v bližnji trafiki, v aplikaciji na pametnih telefonih in tablicah ali pa jo naročite v e-trafiki«.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije