ZAHTEVA ODŠKODNINO

Hotela je mladosten videz, po 6 posegih ima številne brazgotine

Pacientka po estetski operaciji zahteva odškodnino. Bolnišnica: Zdravljenje je potekalo skrbno in strokovno.
Fotografija: Novomeško bolnišnico pacientka toži za skoraj 48.000 evrov.
Odpri galerijo
Novomeško bolnišnico pacientka toži za skoraj 48.000 evrov.

NOVO MESTO – »Če bi vedela, da se bo vse skupaj tako zapletlo, in če bi bila v Dolenjskih Toplicah pred operacijo opozorjena na možna tveganja, se za prvi poseg sploh ne bi odločila. Tako sem bila namesto na kratkotrajni bolniški, ki bi trajala morda dva tedna, v bolniškem staležu skoraj štiri mesece, kar 39 dni pa sem morala preživeti v bolnišnici. In namesto enega sem imela kar več posegov, od tega pet pod narkozo,« je svojo odločitev za tožbo proti Splošni bolnišnici Novo mesto, od katere terja skoraj 48.000 evrov, strnila Gorenjka.

...
...

Pred šestimi leti je po operativnem pomanjšanju želodca shujšala za več kot 50 kilogramov. Zaradi hitre izgube teže ji je ostalo obilo ohlapne, funkcionalno in estetsko zelo moteče kože, zato se je v Dolenjskih Toplicah samoplačniško oglasila pri novomeški zdravnici, specialistki za plastično kirurgijo. Predlagala ji je in opisala operativni poseg za odstranitev odvečne kože in zmanjšanje dojk. Nato se je z napotnico zglasila pri isti zdravnici, tokrat v novomeški bolnišnici. Prvo operacijo je imela sredi marca 2013, drugo konec junija istega leta, zadnji poseg pa konec februarja naslednjega leta.

»Več v tiskani izdaji. Dobite jo v bližnji trafiki, v aplikaciji na pametnih telefonih in tablicah ali pa jo naročite v e-trafiki«.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije