ŠE EN ZVEZDNIK

Zaradi posilstev mu grozi 225 let zapora

Obtožili Detaila, producenta pevke Beyonce. Domnevno je posilil najmanj pet žensk.
Fotografija: Grozi mu zapor do smrti. FOTO: Fred Prouser/ Reuters
Odpri galerijo
Grozi mu zapor do smrti. FOTO: Fred Prouser/ Reuters

Na seznamu zvezdnikov, ki so pod bleščečim ogrinjalom slave in bogastva skrivali svojo pravo naravo, je novo ime. V policijski preiskavi zaradi spolnega napada in petih posilstev se je znašel z grammyjem nagrajeni producent Detail, ki je delal z glasbenimi zvezdami najvišjega ranga, kot so Beyonce, Jennifer Lopez, Lil Wayne in Nicki Minaj. Očitno ga je preiskava dovolj obremenila, saj so ga že aretirali. Če mu tožilstvo dokaže vse, česar ga obtožuje, glasbenemu producentu v najslabšem primeru grozi do 225 let za zapahi.
Beyonce in Jay Z FOTO: Jo Hale/Getty Images
Beyonce in Jay Z FOTO: Jo Hale/Getty Images

Čeprav naj bi glasbeni producent s krstnim imenom Noel Christopher Fisher zanikal obtožbe in je njegov odvetnik Irwin Mark Bledstein odločen dokazati Detailovo nedolžnost, so preiskovalci prepričani, da so odkrili le vrh ledene gore. Zato so že zaprosili javnost za pomoč ter pozvali še druge morebitne žrtve, naj jih ne bo strah spregovoriti. Ne nazadnje producentu v prid ne govori niti njegova preteklost, saj ni prvič, da se je zaradi spolnega nasilja znašel pod drobnogledom.


Pevka Bebe Rexha ga je že pred časom obtožila neprimernega vedenja v studiu, podobno izkušnjo med snemanjem naj bi z njim imela pop pevka Tinashe, glasbenica Jesse Reyez, očitno tudi ena njegovih tarč, pa je dodala, da je šele z Detailom
Snemanja z Detailom pevka Bebe Rexha nima v dobrem spominu. FOTO: Osebni Arhiv
Snemanja z Detailom pevka Bebe Rexha nima v dobrem spominu. FOTO: Osebni Arhiv
spoznala, kaj pomeni biti resnično prestrašen. A če so pevke govorile o neprimernem vedenju, sta ga Kristina Buch in Peyton Ackley obtožili, da ju je posilil, pretepel in prisilil v seks pred drugimi ljudmi, zaradi česar sta zanj zahtevali tudi prepoved približevanja. Lani ga je zaradi posilstva in zlorabe tožila še neka manekenka in pevka, ki naj bi ji sodišče prisodilo 15-milijonsko odškodnino.

Med letoma 2010 in 2018 naj bi Detail pri sebi doma napadel in posilil (najmanj) pet mladenk, starih med 18 in 31 leti. Podrobnosti še niso znane, sprevrženi zvezdnik pa lahko iz pripora odkoraka le po plačilu varščine šest milijonov. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas