SAGA SE NADALJUJE

Tako po hudih obtožbah Severini odgovarja njen bivši

Vojni med pevko in njenim nekdanjim partnerjem ni videti konca.
Fotografija: Igor Kojić, Severina Kojić in sin Aleksandar. FOTO: Igor Kojić, Severina Kojić
Odpri galerijo
Igor Kojić, Severina Kojić in sin Aleksandar. FOTO: Igor Kojić, Severina Kojić

Severina se je prejšnji teden razpisala o svojem nekdanjem partnerju Milanu Popoviću in o kolobocijah ter domnevnem psihičnem in fizičnem zlorabljanju sina Aleksandra v neki zagrebški osnovni šoli. Za skrbništvo nad njim se sicer že nekaj česa žolčno prepirata.

Severina je med drugim razkrila sporno povezavo med Popovićem, osnovno šolo in zagrebškim županom Milanom Bandićem, ki je bil v preteklosti že vpleten v sumljive posle. »Gre za državno šolo z zasebnim oddelkom, ki spada pod mesto Zagreb, kar pomeni, da je pod oblastjo gospoda Bandića. Če veste, da je Milan Popović obljubljal 50 milijonov evrov denarja za Zagreb prav Milanu Bandiću, kar mi je ta razkril v zasebnem pogovoru, potem vam je jasno, kam piha veter.«

Popović: Nimam toliko denarja

Po hudih obtožbah je za 24sata spregovoril tudi Popović, ki zatrjuje, da niti nima 50 milijonov, ki jih omenja Severina. »Ne vem, od kod Severini informacije, da sem doniral sredstva. Tudi če bi bilo to res, bi korist od tega igrišča imeli vsi otroci. Sicer pa nimam navade komentirati svojih donacij,« je dejal Popović.
 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije