KONEC LJUBEZNI?

Princesina hči odpovedala poroko

Objavljeno 05. januar 2019 11.46 | Posodobljeno 05. januar 2019 11.46 | Piše: B. K. P.

Charlotte Casiraghi, 32-letna hči monaške princese Caroline, je oktobra rodila drugega otroka. Z zaročencem, filmskim producentom Dimitrijem Rassamom, sta poroko enkrat že prestavila.

Dimitri Rassam z mamo na rdeči preprogi na filmskem festivalu v Cannesu FOTO: Guliver/Getty Images
Za nečakinjo monaškega princa Alberta se leto ni začelo najbolje. Le dva meseca po rojstvu sina se je Charlotte Casiraghi namreč razšla z zaročencem, filmskim producentom Dimitrijem Rassamom. Par bi se moral poročiti že junija lani, a sta poroko takrat zaradi nevestine nosečnosti prestavila.

image
V javnosti sta se prvič pojavila marca lani. FOTO: Guliver/Getty Images
Načrtovala sta, da bi si zaobljube izrekla v Monaku, ohcet pa bi bila na italijanskem otoku Pantelleria, kjer ima ženinova mama Carole Bouquet, znana igralka, ki je nastopila v Bondovem filmu z naslovom Samo za tvoje oči, veličastno vilo in vinograd. Čeprav sta Charlotte in Dimitri že dorekla podrobnosti poroke, sta se na koncu odločila, da jo raje prestavita in počakata, da se najprej rodi otrok. Zdaj je Charlotte vse skupaj preklicala. Zakaj, ni znano.

Princeso in producenta so sicer prvič ujeli skupaj leta 2017, od takrat pa je par, ki se je običajno držal bolj zase, precej potoval po svetu.

Princeso in producenta so sicer prvič ujeli skupaj leta 2017, od takrat pa je par, ki se je običajno držal bolj zase, precej potoval po svetu, veliko časa sta preživela v New Yorku, na Jamajki in v Italiji. Svojo zvezo sta sicer potrdila šele v začetku lanskega leta, ko je Charlotte na eno od monaških zabav prišla z zaročnim prstanom na prstancu, pod črno ohlapno obleko je bil lepo viden njen nosečniški trebušček. Sin, ki je na svet prijokal oktobra, je sicer Charlottin drugi, prvega je decembra 2013 rodila bivšemu partnerju, igralcu in komiku Gadu Elmalehu. Z njim se je razšla junija 2015.
Deli s prijatelji