Princesa odpovedala poroko

Beatrice bi morala usodni da dahniti 29. maja, a so ji načrte prekrižali ukrepi v zvezi s koronavirusom. Novega datuma z Edoardom Mapiellijem Mozzijem še nista izbrala, trenutno o tem ne razmišljata.
Fotografija: Zaročila sta se septembra lani. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Zaročila sta se septembra lani. FOTO: Instagram

Princesa Beatrice bi morala 29. maja večno zvestobo obljubiti svojemu izbrancu Edoardu Mapelliju Mozziju, a ji je koronavirus prekrižal načrte. Najprej je bila prisiljena povsem spremeniti zaročno zabavo, nato so se začela ugibanja, kaj bo s poroko. Ugibanj pa zdaj ni več, princesa se je namreč odločila, da bi bilo potrebnih preveč sprememb, tako glede lokacije kot števila povabljencev, zato bosta z zaročencem raje še malo počakala. Nov datum še ni znan.
Njena mlajša sestra Eugenie se je poročila predlani. FOTO: Reuters
Njena mlajša sestra Eugenie se je poročila predlani. FOTO: Reuters

»Trenutno o poroki sploh ne razmišljata, težave, ki jih je prinesel novi koronavirus, omejitve gibanja in podobno, so pomembnejše. Zavedata se, da gre za zdravje ljudi. Še bo čas za izbiro novega datuma, a za zdaj ostaja zgolj pri tem, da to ne bo 29. maj,« je dejal eden njenih prijateljev. Tudi iz Buckinghamske palače so že uradno sporočili, da je pogostitev, ki je bila na vrtovih načrtovana po obredu, odpovedana. Par menda celo še ni odposlal vabil. Medtem so v Veliki Britaniji omejitev gibanja in druge ukrepe za zajezitev novega koronavirusa podaljšali do 7. maja.


Beatrice in Edoardo sta se zaročila septembra med dopustovanjem v Italiji, a že od začetka je šlo vse narobe. Veseli dogodek je že takoj zasenčil njen oče princ Andrew, ki se je zaradi prijateljevanja z obsojenim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom znašel sredi škandala. Ta je vrgel senco na celotno družino in vprašljivo je bilo celo, ali bo lahko Beatrice na poroki popeljal pred oltar, kot je to v navadi, saj je kraljica odločila, da je najbolje, da se povsem umakne iz javnosti, vsaj dokler se škandal ne poleže. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas