KITTY IN TESSY

Plemkinji sta vzeli vsaka svojega milijonarja

Kitty Spencer se je poročila z 32 let starejšim tajkunom. Tessy Antony dahnila da švicarskemu poslovnežu.
Fotografija: Tessy in Frank v družbi otrok FOTOGRAFIJE: Instagram
Odpri galerijo
Tessy in Frank v družbi otrok FOTOGRAFIJE: Instagram

Nečakinja pokojne princese Diane lady Kitty Spencer je minuli konec tedna večno zvestobo obljubila 32 let starejšemu izbrancu, južnoafriškemu tajkunu Michaelu Lewisu, njegovo premoženje ocenjujejo na slabih 100 milijonov evrov. Kot se spodobi za njen status in njegovo bogastvo, je bila poroka prava paša za oči.


Obred je potekal v razkošni vili v okolici Rima, nevesta pa si je za to priložnost nadela belo čipkasto obleko s podpisom Dolce & Gabbana, ki je bila tradicionalna z visokim ovratnikom in dolgimi rokavi. Lady Kitty je v Italiji preživela ves teden pred poroko, se sproščala in urejala še zadnje podrobnosti. Družbo ji je delalo nekaj najbližjih prijateljic, ki so na svojih profilih na družabnih omrežjih redno objavljale fotografije, na katerih nakupujejo, srkajo penino, pohajkujejo po mestu in si ogledujejo zanimivosti ter se sproščajo v kozmetičnih salonih. Na poroki sta 30-letno nevesto do matičarja popeljala brata Louis Spencer in Samuel Aitken, med svati pa se je znašlo več znanih imen, med njimi pop zvezdnica Pixie Lott in žena britanskega igralca Idrisa Elbe. Ali se je poroke udeležil tudi nevestin oče vojvoda Charles Spencer, ki je sicer tri leta mlajši od zeta, ni znano.

To ni bila edina aristokratska poroka v zadnjem tednu. Veliko skromnejši obred sta si dan prej privoščila Tessy Antony, nekdanja žena luksemburškega princa Louisa, in njen švicarski poslovnež Frank Floessel. Na družabnem omrežju je Tessy objavila njuno fotografijo, ko v družbi njenih sinov in njegove hčerke pozirata pred matičnim uradom v Zürichu.


V prostore je zaradi ukrepov za zajezitev epidemije, ki so v veljavi v Švici, smela le peščica najbližjih, preostali so veseli dogodek lahko spremljali v živo prek mobilnih telefonov izpred urada. Visoko noseča Tessy je za poroko izbrala belo obleko z volančki in črnim trakom, ženin in otroci pa so prispevali nekaj barve, saj so fantje nosili rumene kravate, Frankova hči pa obleko v enaki barvi. Tessy in Frank sta se zaročila lani okrog božiča, prav kmalu pa pričakujeta prvega skupnega otroka. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas