ŠKANDAL

Nogometaš ima spet težave z dekleti

Wayne Rooney se je zapletel v škandal. Slike zabave z mladimi puncami na spletu.
Fotografija: Rooney v družbi Taylor Ryan FOTO: Snapchat
Odpri galerijo
Rooney v družbi Taylor Ryan FOTO: Snapchat

Nekdanji nogometni zvezdnik enega najbolj znanih angleških klubov Manchester Uniteda Wayne Rooney, ki je zdaj glavni trener angleškega drugoligaša Derby County, se je čez konec tedna zapletel v škandal, ki je zapolnil naslovnice britanskih tabloidnih časopisov. V soboto zvečer se je s prijatelji zabaval v znanem manchestrskem klubu Chinawhite, ko je opazil tri mlada dekleta, ena je bila 21-letni model Tylor Ryan, v Britaniji znana vplivnica na omrežju snapchat, in jih povabil k moški družbi v separeju za VIP-goste.
Noč je bila divja. FOTO: Snapchat
Noč je bila divja. FOTO: Snapchat

Beseda je dala besedo, noč in alkohol sta prispevala svoje, in dekleta so doživela, kot so pozneje izjavile, »najbolj noro noč v svojem življenju«. Spolnosti baje ni bilo, a so svoje srečanje in zabavo z legendo angleškega nogometa pridno fotografirale. Ne samo v klubu, tudi potem, ko so vse tri v spodnjem perilu delale družbo Rooneyju v bližnji hotelski sobi. Zvezdnik je potem omagal in zaspal, dekleta pa so še vedno vneto slikala in se zabavala, fotografije pa pridno objavljala na snapchatu.


Ko je nogometni as prišel k sebi in ko so ga opozorili na objavljene fotografije, se je obrnil na policijo, češ da so bile narejene brez njegove vednosti, in sicer medtem ko je spal. A ker to ni bila njegova prva tovrstna avantura, v zadnjih treh, štirih letih so ga nekajkrat ujeli s preveliko količino maliganov in v družbi deklet sumljivih moralnih odlik, se policija ni prav posebno zganila.
 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas