OBNORELI

Male laži še s tretjo sezono?

Oboževalci navdušeni, saj že pogrešajo zvezdniško zasedbo. Veliko pohval pobira predvsem Laura Dern, ki upodablja Renato.
Fotografija: Serija je v dveh sezonah navdušila, oboževalci želijo še.
Odpri galerijo
Serija je v dveh sezonah navdušila, oboževalci želijo še.

Serija Male laži, s katero je HBO povsem obnorel televizijske gledalce, ne nazadnje je na kup zbral igralsko smetano in postregel s tistim, kar imajo ljubitelji serij najraje – umazane in izvirne spletke –, bo morda le navduševala še eno sezono. Po dveh zelo uspešnih so namreč oboževalci nadaljevanke tako zelo na trnih, da prek družabnih omrežij kar pozivajo in naslavljajo ustvarjalce, naj jim vendarle ustrežejo.

Pogajanja že tečejo

Serija ni očarala le gledalcev, tudi glavne igralke so naravnost uživale med snemanjem in navijajo za še eno sezono spletkarskih zgodb, kar je nedavno potrdila ena od najbolj priljubljenih iz zasedbe, Laura Dern, ki vrhunsko upodablja Renato. Ta velja za najbolj priljubljeno junakinjo, gledalci jo tako zelo obožujejo, da ji privoščijo kar samostojno serijo, v kateri bi kraljevala v glavni vlogi in nedvomno zadovoljila pričakovanja. Vsekakor pa je družba njenih odličnih soigralk, Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Meryl Streep, Shailene Woodley in Zoe Kravitz, več kakor zaželena, česar se ustvarjalci še kako dobro zavedajo in resno razmišljajo o novih nadaljevanjih. »Vse punce obožujem in naše druženje je bilo čudovito,« je izkušnjo, ki ji je prinesla tudi emmyja in zlati globus, opisala Dernova, da so pogajanja morda vendarle že v teku, pa sta potrdili tudi Kidmanova, prav tako dvakrat nagrajena, in nominirana Witherspoonova. Skupno so Male laži v prvi sezoni pobrale dvanajst emmyjev in zlatih globusov, podoben uspeh pa jim napovedujejo za drugo, ki so jo predvajali letos.
Gledalci obožujejo Renato, ki jo upodablja odlična Laura Dern.
Gledalci obožujejo Renato, ki jo upodablja odlična Laura Dern.

Ali se bo serija nadaljevala še v tretjo sezono, naj bi bilo odvisno tudi od razpoložljivosti igralk; ena od ovir naj bi bili natrpani urniki, a so po nekaterih namigovanjih zvezdnice pripravljene prilagoditi preostale projekte televiziji, ki jim je v že tako bogatih karierah prinesla češnjico na vrhu torte in nedvomno prijetno osvežitev. Najbolj zaposlene v letošnjem letu so Kidmanova, Streepova, Dernova in Witherspoonova, a bi z bogatimi izkušnjami zagotovo zmogle v pestre vsakdanjike vriniti še katero napeto epizodo, držijo pesti oboževalci. Sploh Dernova, ki ji novo energijo morda daje celo ljubezen: šušlja se namreč, da se več kakor le prijateljsko razume z Bradleyjem Cooperjem, s katerim se menda redno sestaja ob kosilu v newyorških restavracijah ... 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije