DIVI

Karleuša razkrila, kaj si misli o Severini, in komentirala njene kilograme

Ena najbolj znanih Srbkinj iskreno o eni najbolj znanih Hrvatic.
Fotografija: Severina Kojić. FOTO: posnetek zaslona
Odpri galerijo
Severina Kojić. FOTO: posnetek zaslona

Srbska pevka Jelena Karleuša (41), ki nikoli ne 'špara' jezika, ko beseda nanese na druge zvezdnice – spomnite se, ko sta se s srbsko pevsko divo Svetlano Ražnatović Ceco srečevali na sodišču – je gostovala v oddaji 456 sekund s Sašem Vidićem.

Jelena Karleuša. FOTO: posnetek zaslona
Jelena Karleuša. FOTO: posnetek zaslona
Med intervjujem je voditelj na velikem zaslonu pokazal različne pevke, med njimi tudi Splitčanko Severino Kojić (47). Hrvatica je od leta 2015 poročena s Srbom Igorjem Kojićem, Karleuša pa je imela o priljubljeni Seve same lepe besede. »Severina ima okus, ona je ena redkih žensk, ki ve, kaj ji pristaja, oziroma ne nosi nečesa, ker je moderno, ampak trende prilagaja sebi, da je videti, kot da si je ona izmislila trend in ne obratno. To pa se mi zdi zelo pomembno,« je pohvalila njen stil. »Pogosto dobim navdih na Severininem instagramu. Super je. Mislim, da je shujšala več, kot bi bilo treba, po drugi strani pa je to totalno fashion. Blagor ji! Raje bi bila preveč suha, kot da imam težave s kilogrami,« je dodala.

Karleuša, za katero se je letošnje leto začelo z odmevnim seks škandalom, v katerega jo je vpletel nogometaš iz BiH Ognjen Vranješ, je spregovorila tudi o svojem zakonu z nogometašem Duškom Tošićem (34). Zatrdila je, da sta še vedno poročena: »Še vedno je moj mož. Srbski mediji so rekli, da sva se že ločila, razdelili so celo najino premoženje in določili preživnino za otroke.«

Ena najbolj kontroverznih pevk je voditelju še priznala, da so njena največja napaka njene prevelike prsi.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije