Predstavitvena informacija

Kako gube na obrazu skrijeta Madonna in Sarah Jessica Parker?

December je znan kot mesec obdarovanj, pa tudi kot mesec zabav (službenih, družinskih, prijateljskih) in ženske srednjih let se vedno srečujemo z istim problemom – z žalostjo v srcu se spominjamo časov, ko smo bile videti mlade in brezskrbne ter smo uživale svoje življenje s polno paro, prav tako pa smo komaj čakale, da bomo zablestele na vsaki zabavi.
Fotografija: FOTO: RX kozmetika
Odpri galerijo
FOTO: RX kozmetika


Danes je zgodba nekoliko drugačna – pri pogledu v ogledalo nas gube pogosto spravijo v slabo voljo in začnemo se zavedati, da nas bodo na zabavah zelo verjetno zasenčile mlajše kolegice, ki teh težav še nimajo in so videti veliko bolje od nas.
FOTO: RX kozmetika
FOTO: RX kozmetika

Ko bi le obstajala rešitev, da bi za tistih nekaj uric izboljšale svoj videz ter bile videti mlajše in bolj sveže. In da takšna rešitev ne bi stala pol naše mesečne plače.

>> Klikni tukaj, če tudi tebe ob pogledu v ogledalo zmotijo gube na obrazu <<

In veste kaj … Takšna rešitev zdaj dejansko obstaja!

Svetovno znana krema RX Cosmetics, ki je po svetu prodana v več kot milijon primerkih, je zdaj prispela tudi v Slovenijo in je na voljo na slovenski spletni strani www.RXkozmetika.com.

Oglejte si mnenja o kremi, ki smo jih zasledili v svetovno najbolj znanih modnih časopisih:

Daily Mirror: Madonna, Sarah Jessica Parker in Rachel Hunter pravijo, da so ljubiteljice RX kozmetike. Krema se uporablja na čisti, suhi koži, ki jo instantno zategne in zgladi vrečke pod očmi, prav tako pa zakrije podočnjake in gube.

Vogue: Ta čudežni odstranjevalec gub ponuja začasni izravnalni in »lifting« učinek. Mi smo jo že preizkusili!

FOTO: RX kozmetika
FOTO: RX kozmetika

Elle: Očitno je to ta izdelek, na katerega prisegajo največje svetovne zvezdnice. Imam službeno zabavo, ki je zelo podobna zabavi na rdeči preprogi, in zato mora biti moj videz brezhiben … Učinek je neverjeten, kot da bi imela operacijo. Koža na licu je brez gub, a hkrati popolnoma gladka. Res je zelo učinkovita.

>> Klikni tukaj, če tudi tebe zanima ta čudež, ki ga hvalijo največji modni časopisi <<

Take a break: RX je prvotno zasnovana za hollywoodske igralke, gre pa za nekirurški poseg, ki briše vrečke pod očmi, zabuhlost, temne kroge in gube okoli oči. Odlično za posebne priložnosti, saj preprosto razmažete kremo od notranjega proti zunanjemu kotičku oči v eni potezi. Deluje pa takoj!

Takšnih pohval v tako priznanih medijih si do zdaj ni prislužila še nobena krema! Kaj pa pravijo uporabnice, ki so imele to čast, da so kremo že preizkusile? Oglejte si spremembo na njihovih obrazih kar v živo (video je iz angleščine preveden in sinhroniziran v slovenščino):
 


FOTO: RX kozmetika
FOTO: RX kozmetikaNe čakajte, da zaloge poidejo, pač pa že zdaj naročite svojo kremo RX Cosmetics na spletni strani www.RXkozmetika.com (klikni tukaj) ali telefonski številki 07 600 3005.

FOTO: RX kozmetika
FOTO: RX kozmetika

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije