KAM SO IZGINILE OBLINE?

Kaj se dogaja z zadnjicami sester Kardashian? Videti je, kot da so se skrčile

Največji oboževalci zvezdniške družine so prepričani, da sta šli pod nož in si dali odstraniti vsadke, zaradi katerih sta zasloveli.
Fotografija: Kim Kardashian. T FOTO: Ugc Vanessa Beecroft, Reuters
Odpri galerijo
Kim Kardashian. T FOTO: Ugc Vanessa Beecroft, Reuters

Kim in Khloe Kardashian nista videti več tako kot pred nekaj meseci ali leti. O tem so prepričani njuni najzvestejši oboževalci, ki spremljajo vsak korak resničnostnih zvezdnic in starlet. Kim in njena sestra Khloe sta v zadnjem času objavili več fotografij, zaradi katerih so njuni oboževalci prepričani, da sta znova obiskali lepotnega kirurga. A tokrat ne zato, da bi jima kaj dodal, temveč, da jima je odvzel. Prepričani so, da njuni zadnjici nista več tako veliki, kot sta bili, in da sta si dali odstraniti silikonske vložke, ki sta jih po prepričanju oboževalcev imeli v zadnjicah.

Khloe in Kim sta te očitke vedno zanikali. Da bi te govorice v kali zatrla, je Kim celo opravila rentgen zadnjice, a dvomljivcev ni prepričala. Kasneje pa je le priznala, da je imela v zadnjici polnila.

Da je zadnjica Kim Kardashian manjša, kot je bila, so oboževalci opazili že avgusta lani. Svoje mnenje o tem je za revijo OK! delil tudi kirurg Mark Ho-Asjoe, ki je dejal, da je nekaj bilo nedvomno odstranjeno. »Ali so ji odstranili vsadke ali pa je imela liposukcijo,« je dejal in izpostavil, da je njena zadnjica manjša predvsem v zgornjem delu.

»Kim še nikoli ni bila tako vitka, kot je zdaj. Komaj kaj spi. Njena družina ve, da kako težko se je pobrala po zakonu, in dela vse, da bi bivšemu možu dokazala, kako dobro ji gre brez njega,« je vir blizu družine razkril medijem in dodal, da Kim dela vse, da bi prikrila, kako težko ji je v tem trenutku in kako zelo utrujena je od vsega, kar se dogaja.

Shujšana pa ni le Kim, povsem spremenjena in shujšana je tudi njena sestra Khloe, za katero so prav tako prepričani, da nima več vsadkov. Khloe se je v zadnjih letih lotila dramatične telesne preobrazbe. Če jo primerjamo z letom 2009, je povsem neprepoznavna. Znana je bila svoji polni postavi in bujnih oblinah, o katerih zdaj ni ne duha ne sluha.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas