ZVEZDE GRANDA

FOTO: Za nagrado potep po mestu ljubezni

Marija Šerifović dobro pozna Pariz. Priljubljena pevka jeseni v Ljubljani.
Fotografija: Marija s svojimi varovanci v Parizu FOTO: osebni arhiv
Odpri galerijo
Marija s svojimi varovanci v Parizu FOTO: osebni arhiv

Ena najbolj priljubljenih srbskih pevk tudi na območju nekdanje Jugoslavije je nedvomno nekdanja srbska evrovizijska predstavnica Marija Šerifović. Pevka, ki slovi po svojem glasu in kratko pristriženi pričeski, je bila tudi ena od žirantk šova Zvezde Granda. Šov, v katerem dobijo priložnost mladi, še neuveljavljeni pevci, je v Srbiji med najbolj gledanimi televizijskimi oddajami. Poleg dolžine, traja namreč kar devet mesecev, in velikega števila nastopajočih talentov je znan po pogosto burnem dogajanju. Med seboj si pridejo navzkriž in se celo spričkajo pred kamerami tudi žiranti. Posebno v letošnjem šovu so imeli veliko različnih izpadov. Znana, legendarna imena, ki sedijo v žiriji, ocenjujejo in odločajo o nadaljnji usodi tekmovalcev, ki so jim žiranti tudi mentorji, mnenja pa niso vedno enaka.

Šov v šovu

Marija je lepo skrbela za svoje varovance v šovu Zvezde Granda. FOTO: Dallas Records
Marija je lepo skrbela za svoje varovance v šovu Zvezde Granda. FOTO: Dallas Records
V tokratnih Zvezdah je kot po dnevnem redu pokalo tudi med Šerifovićevo in Jeleno Karleuša. Slednja je že sicer znana po škandalih, kontroverznosti in javnih prepirih s kolegicami, zaradi sporov s Šerifovićevo v šovu pa ga je Marija večkrat nameravala celo zapustiti. Srbski mediji so poročali, da je med nekim prepirom v oddaji skočila proti Karleuševi, ji z roko pokrila usta in rekla, naj utihne. Ta je namreč enemu od Marijinih varovancev rekla, da ne bo zvezda. Ob neki drugi priložnosti pa da je proti kolegici v žiriji vrgla kar stol. Kljub temu je vendarle ostala v žiriji, v finalu pa je zmagala prav njena varovanka Džejla Ramović.

Marija se je ves čas zelo dobro razumela s svojimi varovanci, ki jim je bila mentorica. Izkazala se je za zelo trezno osebo, ki vedno in povsod zagovarja vrednote dela, miru in spoštovanja različnih stališč, in tako je usmerjala tudi svoje varovance. Brez strogosti ni šlo, a pri delu mentorja brez tega pač ne gre. Da je bila res stroga in je imela visoke kriterije, je v intervjuju potrdila zmagovalka Ramovićeva. Med drugim je Šerifovićeva svojim varovancem odsvetovala petje pesmi hrvaške kolegice Vanne, ker da so za petje zelo težke in da nikakor ne gre tvegati spodrsljajev.

Po Parizu so se popeljali tudi z električnimi skiroji. FOTO: osebni arhiv
Po Parizu so se popeljali tudi z električnimi skiroji. FOTO: osebni arhiv
A varovancem se je za vse oddolžila. Četverico je med drugim popeljala na izlet v francosko prestolnico. "Na oddih od stresa, saj so bili tega potrebni. Pa tudi zaslužili so si malce zabave," je povedala o tem. Pariza ni izbrala po naključju, saj ga, kot kaže, kar dobro pozna. Na instagramu se je namreč pošalila, da v prostem času dela kot turistična vodnica.

V francoski prestolnici, ki spada med t. i. mesta ljubezni, je njena strogost popustila. Zvezdnica se je namreč s svojo družbo odlično zabavala in uživala, pri čemer se menda ni obnašala prav nič zvezdniško.

Sicer pa je bila kratkih počitnic in zabave brez obveznosti potrebna tudi sama. Njen urnik nastopov je pester, jeseni prihaja tudi v Halo Tivoli v Ljubljano. Tudi sicer je po značaju človek, ki ima poleg resnega dela rad zabavo, o čemer med drugim pričajo njeni zapisi in objave na družabnih omrežjih.

Takole je Marija proslavila Džejlino zmago. FOTO: Instagram
Takole je Marija proslavila Džejlino zmago. FOTO: Instagram

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije