SPET BO ŠLA POD NOŽ

FOTO: Neverjetna preobrazba: shujšala je 92 kilogramov

Zaradi hitre in velike izgube kilogramov je ostalo veliko odvečne kože.
Fotografija: Shujšala je kar za 92 kilogramov. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Shujšala je kar za 92 kilogramov. FOTO: Instagram

Zadnjih nekaj let se zdaj 27-letna Avstralka Simone Anderson bori z odvečnimi kilogrami. Ko se je številka na tehtnici ustavila pri 169 kilogramih, se je odpravila na operacijo, v kateri so jih zmanjšali želodec, in v naslednjih 92 mesecih je shujšala za 92 kilogramov.
Hitro hujšanje je seveda na njenem telesu pustilo posledice, saj se koža ni krčila tako hitro, kot so kopneli njeni kilogrami. Leta 2015 so ji z operativnim posegom odstranili velik del odvečne kože na trebuhu, dvignili prsi in opravili še nekaj posegov, za katere je odštela več kot 20.000 dolarjev. Dve leti po tem pa bo znova šla pod nož. Odstranili ji bodo še odvečno kožo na stegnih in zadnjici.


Kako je videti njeno telo po tako veliki izgubi kilogramov, je razkrila tudi na spletnih omrežjih in v blogu. Pravi, da njeno telo po posegih ne bo popolno, bo pa veliko boljše, kot je zdaj. Povedala je še, da je vsakič, ko objavi svoje fotografije, pod pritiskom, saj ne ve, kakšni bodo odzivi, velikokrat pa ne manjka niti zlobnih komentarjev. »Vsakič znova se moram spomniti na to, kdo sem, in da me malce odvečne kože na stegnih osebnostno ne definira.« Dodala je še, da bo ta operacija zadnja stopnja njene telesne preobrazbe.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije