VROČE

FOTO: Najbolj seksi pari olimpijskih iger

Ljubezen med športniki.
Fotografija: Anastazija Brizgalova in Aleksander Krušelnitski. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Anastazija Brizgalova in Aleksander Krušelnitski. FOTO: Instagram

PJONGČANG – Na olimpijskih igrah v Južni Koreji nastopajo tudi številni športniki, ki so v romantičnih zvezah z drugimi olimpijci. Samo v športih, ki se odvijajo na ledu, so našteli devet parov zaljubljenih športnikov. Našli smo nekaj parov, ki veljajo za najlepše.

​Jamie Anderson in Tyler Nicholson


Američanka in Kanadčan tekmujeta v deskanju na snegu. Dvaindvajsetletna Jamie je v ponedeljek osvojila svoje drugo zlato. S 27-letnim Tylerjem skupaj tudi trenirata, preden pa sta postala par, sta bila prijatelja.

Anna Cappellini in Ondrej Hotarek


Umetnostna drsalca, češki Italijan Hotarek in Italijanka Anna, sta poročena od leta 2015, a na ledu ne nastopata skupaj. Ko nista na ledu, pa sta veliko skupaj in na družbenih omrežjih pogosto objavljata romantične fotografije.

Penny Coomes in Nick Huckfield


Britanska umetnostna drsalca, oba stara 28 let, v Pjongčangu tekmujeta že na tretjih skupnih olimpijskih igrah. Zaljubila sta se leta 2005, kje drugje kot na ledu.

Alexa in Chris Knierim


Ameriška umetnostna drsalca sta se zaljubila po tem, ko je njegova mati namignila, da bi lahko sodelovala. Alexa sprva ni bila navdušena, a je popustila, kmalu pa sta se zaljubila. Pred dvema letoma sta se poročila.

Madison Chock in Evan Bates


Ameriška umetnostna drsalca sta bila par že kot najstnika, a sta se razšla. Ponovno sta skupaj od leta 2011, ko je Evan svoji partnerici na ledu izlil svoja čustva. V Pjongčangu prvič nastopata kot par.

Anastazija Brizgalova in Aleksander Krušelnitski


Rusinja Anastazija, ki s svojim možem Aleksandrom nastopa v kerlingu, je v Pjongčangu opozorila nase s svojim videzom. Zaradi predirljivih modrih oči jo primerjajo z Angelino Jolie in Adriano Lima, njeno srce pa gori samo za njenega izbranca. Z Aleksandrom sta se poročila junija lani, 25-letnika pa sta leta 2016 na svetovnem prvenstvu v mešanih dvojicah osvojila naslov svetovnih prvakov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije