NOSEČKA

Družina Kate in Harryja se veseli še enega naraščaja

Vojvodinja Cambriška, Kate Middelton, bo oktobra prvič postala teta.
Fotografija: Z možem pričakujeta prvega otroka.
Odpri galerijo
Z možem pričakujeta prvega otroka.

Vojvodinja Cambriška se že veseli, da bo po treh svojih otrocih kmalu postala še teta. Njena mlajša sestra Pippa Middleton, ki je 20. maja lani vzela premožnega poslovneža Jamesa Matthewsa, je namreč prvič noseča.
Na poroki Harryja in Meghan o nosečniškem trebuščku še ni bilo ne duha ne sluha. FOTO: AP
Na poroki Harryja in Meghan o nosečniškem trebuščku še ni bilo ne duha ne sluha. FOTO: AP

Trebušček je 34-letnica dolgo skrivala, še na poroki princa Harryja in Meghan Markle pred dobrim mesecem ni bilo pod njeno poletno obleko zaznati obrisov nosečniškega trebuščka, zdaj, ko je do poroda še približno štiri mesce, pa tega več ne more.


Pred nekaj dnevi je bodoča mamica za britanski časnik povedala, da se počuti odlično in ne trpi za hudimi slabostmi, ki so pestile njeno sestro pri vseh treh nosečnostih. »Opazila sem spremembe na telesu in seveda sem se zredila, a rada imam šport in ta mi pomaga, da telo okrepim in ga pripravim na zdravo nosečnost, porod in okrevanje,« je dejala Pippa, ki prvega otroka pričakuje oktobra. Ena od stvari, ki se jim je med nosečnostjo odrekla, pa je tek. Tega menda ni storila, ker bi bila tovrstna rekreacija nezdrava, ampak, kot je dejala, ker želi svojemu telesu in otroku prihraniti močne vibracije, ki jih povzročajo udarci stopal po asfaltu.
Z možem pričakujeta prvega otroka.
Z možem pričakujeta prvega otroka.

Pippa je sicer, enako kot njena sestra Kate, že od nekdaj navdušena športnica, tuji ji niso niti bolj ekstremni športi, ki jih bo morala zdaj za nekaj časa postaviti na stranski tir. Leta 2016 je denimo osvojila vrh Matterhorna, presmučala je 54 kilometrov po prostranstvih Norveške in v Keniji pretekla maraton. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas