SKRBNIŠTVO

Ženo je našel v množici statistov

Zvezdnik Jeremy Renner po ločitvi v boju za hčerko. Po 10 mesecih zakona že pet let na sodišču.
Fotografija: Obožuje svoj čas s hčerko. FOTO: instagram
Odpri galerijo
Obožuje svoj čas s hčerko. FOTO: instagram

Poročena nista bila niti eno leto, saj sta Jeremy Renner in Sonni Pacheco le 10 mesecev po skrivni poroki januarja 2014 že zagnala ločitveno kolesje, menda zaradi nepremostljivih razlik. Njuna nesoglasja pa se še pet let po koncu njune bliskovite romance, iz katere se je rodila hčerka Ava, niso umirila, le še večja postajajo. V osrčju vsega pa, kot je pri nekdanjih zakoncih to žal vse prepogosto, njun otrok. Doslej sta si skrbništvo delila, zdaj pa Sonni zahteva punčko zase; srečanja očeta in hčerke bi dovolila zgolj ob nadzoru tretje osebe.
Skrbi ga, da ne bi izgubil deljenega skrbništva nad Avo. FOTO: instagram
Skrbi ga, da ne bi izgubil deljenega skrbništva nad Avo. FOTO: instagram

Njuna ljubezen se je rodila med snemanjem akcije Misija: Nemogoče – protokol duh, v katerem je Renner upodobil terenskega agenta in analitika Williama Brandta, ki po spletu okoliščin postane del ekipe pod vodstvom Ethana Hunta v podobi Toma Cruisa, Sonni pa je bila ena iz množice statistov. A jo je zvezdnik vseeno opazil, njuna medsebojna privlačnost pa je marca 2013 obrodila sad. Rodila se jima je Ava, s katero je igralec začel spoznavati nove radosti, ki jih lahko ponudi življenje.
Družinska idila je hitro splavala po vodi.
Družinska idila je hitro splavala po vodi.

»To je najboljša stvar, kar sem jih lahko storil na tej točki življenja. Dosegel sem že marsikaj, kar sem želel, zdaj pa se lahko resnično posvetim družini. Ko nisem s hčerko, lahko razmišljam le o tem, kdaj jo bom spet videl. Obožujem očetovstvo,« je bil nad novo vlogo pri tedaj 42 letih navdušen hollywoodski igralec, ki je devet mesecev po prihodu malčice Sonni popeljal pred oltar. Sreča je bila kratkega roka, konec leta 2014 sta se ločila in začel se je boj za deklico in denar.

Ljubeč odnos med Jeremyjem in Sonni se je spremenil v hladnega in nato ledenega. Sonni je bivšega obtožila, da ji je ukradel potni list, hčerin rojstni list in številko socialnega zavarovanja, on pa ji je vrnil udarec s trditivjo, da je slaba mama, ki malčici ne daje potrebne pozornosti in ljubezni. Razburkane vode so se malce pomirile, odtujena zakonca sta se po prvem letu ločitvene drame dogovorila, da si bosta skrbništvo nad Avo delila, Jeremy pa bo nekdanji ljubezni plačeval 13 tisočakov otroške podpore.


»Ko sem z Avo, je to vse, kar počnem. Sem s hčerko. Najbolj srečni trenutki so, ko v japonkah tekam za Avo, ki v pižami dirja po hiši.« Za takšne trenutke je bil pripravljen storiti vse. V le enem letu – ko je snemal hita Maščevalci: Ultronova doba in Misija nemogoče 5 – naj bi, da je lahko videl hčerko odraščati, kar 40-krat letel med Los Angelesom in Londonom. »Vselej, ko sem pristal v Londonu, sem tuhtal, kdaj bom lahko spet videl mojo sončico.«

Čeprav sta po enem letu uredila glavna vprašanja glede skrbništva in alimente, je Sonni spoznala, da bi od bivšega, ki so mu filmi Marvelovega vesolja začeli prinašati veliko denarja, lahko morda dobila še več – na račun hčerke, saj sama po predporočni pogodbi ni upravičena do deleža Rennerjevega prihodka. Zato je zahtevala le višji mesečni znesek za Avo, višina bi bila povezana z igralčevimi filmskimi honorarji.


Zvezdnik je tako za hčerko lani odštel 300 tisočakov (24.000 na mesec), s čimer pa Pachecova še vedno ni zadovoljna. Zdaj mu očita, da Ava z njim ni varna, ker ima doma zbirko pušk, bazen pa da ni ograjen, in zahteva izključno skrbništvo. No, nekateri zatrjujejo, da so vse Jeremyjeve puške skrbno spravljene in zaklenjene, bazen pa ustrezno zavarovan. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije