Victoria razkrila pikantne podrobnosti: David je obdarjen, med rjuhami imava rada ...

Razkrila je podrobnosti iz njunega spolnega življenja.
Fotografija: David in Victoria Beckham. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
David in Victoria Beckham. FOTO: Reuters

Modna oblikovalka Victoria Beckham (45) ne skriva svojega zasebnega življenja. Njen dolgoletni partner in mož je slavni nogometni zvezdnik David Beckham, s katerim je poročena že več kot 20 let. Par je poročen od 4. julija 1999 in je lani praznoval 20. obletnico zakona. Njun najstarejši sin Brooklyn je bil tedaj, ko sta uradno okronala zvezo, star štiri mesece, leta 2002 se jima je rodil drugi sin Romeo, 2005 Cruz in 2011 še deklica Harper.

Njuna zveza je bila polna vzponov in padcev, ves čas pa sta nekako ohranjala iskrico. To je Victoria razkrila tudi medijem, saj je nedavno povedala, da je njen dragi zelo obdarjen in da sta imela v svojem prvem domovanju sobo za seks, ki je imela na stropu ogledalo. Soba naj bi bila prekrita z leopardjim vzorcem in spominja na nekakšen bordel. Med vrsticami je tudi razkrila, kako pogosto sta spolno aktivna. »Z Davidom greva vsako noč skupaj v spalnico in lagala bi, če bi rekla, da greva samo spat.« 

David in Victoria Beckham. FOTO: Reuters
David in Victoria Beckham. FOTO: Reuters

David se strinja, da imata s soprogo lep odnos, za kar so med drugim zaslužni njuni tedenski zmenki, ki si jih privoščita vsako sredo, je v enem od intervjujev pojasnil za britanski Hello.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije