V enem mesecu dvakrat poročena

Sophie Turner iz Igre prestolov se je poročila še v francoskem dvorcu. V Las Vegasu varčevala, nato odštela 6000 evrov le za najem posestva.
Fotografija: Sophie velja za eno najbolj obetavnih igralk. Foto: Guliver/Cover images
Odpri galerijo
Sophie velja za eno najbolj obetavnih igralk. Foto: Guliver/Cover images

Prvič sta si večno zvestobo obljubila pred enim mesecem, na skrivaj, na skromnem obredu v Las Vegasu, ki se ga je udeležila le peščica ljudi, manjkali so celo nevestini starši. V četrtek pa sta zvezda Igre prestolov Sophie Turner in njen izbranec, glasbenik Joe Jonas, poskrbela za poroko, kot se spodobi: drugi da sta dahnila na razkošnem obredu z ogromno gosti, zabavo pa
Par naj bi si omislil precej eksotično poročno torto. Foto: Guliver/Cover images
Par naj bi si omislil precej eksotično poročno torto. Foto: Guliver/Cover images
pripravila v imenitnem francoskem dvorcu, katerega najem stane 6000 evrov na noč. Sloviti Chateau de Torreau je priljubljena dopustniška točka petičnežev, med obiskovalci so številni zvezdniki. Nedolgo tega so tam denimo gostili resničnostne zvezdnice iz šova Resnične gospodinje z Beverly Hillsa. Dvorec v srcu Provanse je bil zgrajen leta 1612, ponaša se s čudovitim bazenom, lastno kapelo ter več kot 80.000 kvadratnimi metri posestva. V njem lahko prespi do 29 gostov, 15 jih lahko biva v glavni zgradbi. Spalnice so prostorne in elegantno opremljene, kraljeva suita ima celo svoj džakuzi in teraso.

Dvorec ima najsodobnejšo kuhinjo, na voljo sta kuhinjska površina ob bazenu in dodatna jedilnica. Gostje imajo številne možnosti za sprostitev: lahko se sončijo na ležalnikih na vrtu, igrajo biljard ali skvoš. Zvezdnika sta tam pripravila zgolj zabavo za goste, poročni obred pa sta imela v dvorcu Martinet v Carpentrasu.
Čudoviti dvorec je bil prizorišče poročne zabave.
Čudoviti dvorec je bil prizorišče poročne zabave.

Par je po poroki v Ameriki večkrat dejal, da se namerava poročiti še enkrat. Ko sta se nedavno odpravila v Francijo, je večina domnevala, da nameravata to storiti v Parizu, a po nekaj dneh v francoskem glavnem mestu sta odpotovala na jug. Vir blizu paru je ameriškemu tabloidu Us Weekly razkril, da si Joe in Sophie želita veliko ohcet. »Dekoracija bo izbrana, a z nekaj elementi kiča, vključno z zelo eksotično torto. Glasba bo živa, na odru bomo videli tudi Jonas Brothers,« je dejal. Sophie, ki trenutno blesti v filmu Možje x: Črni feniks, je imela v začetku tega meseca dekliščino, in sicer v obliki krajšega potovanja po Evropi.
Gostje so se lahko namakali v ogromnem bazenu.
Gostje so se lahko namakali v ogromnem bazenu.

Turnerjeva sicer velja za mlado igralko, ki veliko obeta, spoznali smo jo v uspešni seriji Igra prestolov. Nad njo se navdušujejo tako filmski režiserji kot modni svet. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije