PROMETNA NESREČA

Umrl je v strašni nesreči, Karleuša skrušena

Življenje je izgubil mladi oboževalec srbske pevke: »Za vedno boš v mojem srcu.«
Fotografija: Jelena Karleuša. FOTO: Facebook, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Jelena Karleuša. FOTO: Facebook, posnetek zaslona

Srbska pevka Jelena Karleuša, ki zaradi škandala z domnevnim ljubimcem že lep čas polni strani medijev, se je na družbenih omrežjih poslovila od mladega oboževalca. Ta je zaradi hudih poškodb umrl v prometni nesreči v Makedoniji.


»V hudi prometni nesreči v Makedoniji je življenje izgubilo štirinajst ljudi. Med njimi je bil tudi Boban ... Boban je bil moj veliki oboževalec, ki mi je vlival veliko ljubezni in podpore. Boban ... hvala ti. Za vedno boš v mojem srcu. Iskreno sožalje družini. Sožalje vsem, ki so izgubili svoje bližnje,« je Karleuša napisala na facebooku.

Boban je bil študent oblikovanja, ki mu je Karleuša rada zaupala svoje zgodbe in ki je bil vedno ob njej, piše srbski medij Story.rs in dodaja, da ji je zelo veliko pomenil.

Prometna nesreča avtobusa, v katerem je sedel tudi Boban, se je zgodila v sredo popoldne na avtocesti Skopje–Tetovo približno 40 kilometrov od makedonske prestolnice. Avtobus je zapeljal na nasprotni pas, predrl varnostno ograjo in se prevrnil. Voznik je nesrečo preživel, preiskovalci pa ga še zaslišujejo. Na avtobusu je bilo 51 potnikov, med njimi večinoma ljudje iz mesta Gostivar, ki so se vračali z dela in študija v Skopju. Življenje je izgubilo štirinajst ljudi, šest jih je še v kritičnem stanju. Makedonska vlada je razglasila dvodnevno žalovanje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije