VROČE RAZKRITJE

Šokantno razkritje: spajsici sta si privoščili lezbični seks

Razkritje Mel B je ogrozilo letošnjo turnejo Spice Girls. Nekdanja razuzdanka Geri je zdaj zgledna mati in žena.
Fotografija: Mel B je pohvalila Gerijine prsi in priznala eno noč strasti.
Odpri galerijo
Mel B je pohvalila Gerijine prsi in priznala eno noč strasti.

Nekdanja spajsica Mel B je v avtobiografiji spregovorila o vsem: o bolečini ob očetovi smrti in poskusu samomora pred petimi leti, o omamljanju in spolnosti, ki jo je vlekla k obema spoloma in več partnerjem hkrati, razgalila je tudi nasilen zakon s Stephenom Belafontejem.

A do nedavnega intervjuja nečesa vendar ni prelila na papir – da je pred leti, ko je s skupino Spice Girls žela največjo slavo, preživela vročo noč strasti z Ginger Spice, danes svetu bolj poznano kot Geri Horner.

Kljub razkritju, ki meji na izdajo, turneja bo. Fotografije: instagram
Kljub razkritju, ki meji na izdajo, turneja bo. Fotografije: instagram

»Čudovite prsi je imela,« je dejala Mel B in z razkritjem postavila na kocko prihajajočo turnejo bivših spajcic, skoraj 20 let po razpadu skupine.
Pevke so bile več kot kolegice v skupini. Bile so prijateljice in zaupnice, zlasti med Mel B in Geri se je spletla posebna vez. Čeprav je njuno tesno prijateljevanje že večkrat sprožilo vprašanje, ali sta kdaj prestopili mejo prijateljstva, sta o tem molčali. Priznali sta le, da sta se prepustili tudi istospolnemu ljubljenju.

Iz divje rdečelaske se je prelevila v fino podeželsko damo.
Iz divje rdečelaske se je prelevila v fino podeželsko damo.

»Enkrat sem seksala z žensko, a mi je hitro postalo jasno, da nimam lezbičnih nagnjenj. Bila sem pijana, lezbični seks je bil del eksperimentiranja, a ni bil po mojem okusu,« je v 90. letih priznala Geri in dodala, da je ljubimko za eno noč našla v slavni ženski, za katero je prepričana, da ni istospolno usmerjena, a da nikoli ne bo izdala njenega imena. Istospolno izkušnjo je priznala tudi Mel B, še več, z žensko je bila celo v ljubezenskem razmerju.

Leta 2015 se je poročila s Christianom Hornerjem, s katerim ima dva otroka.
Leta 2015 se je poročila s Christianom Hornerjem, s katerim ima dva otroka.

»Zaljubiš se, v kogar se pač zaljubiš, sama se pri tem ne oziram na spol. Imela sem čudovito izkušnjo z žensko, s katero sem bila v razmerju pet let. Čudovitih pet let, tudi moja mama lahko pove, da nikoli v življenju nisem bila bolj srečna kot tedaj.«

Geri je na podlagi izkušenj spoznala, da je heteroseksualka, Mel pa, da je biseksualno usmerjena. A čeprav sta obe že skočili med rjuhe s pripadnico istega spola, je Mel z razkritjem, da sta bili ljubimki, vrgla bombo.

»Sovražila me bo zaradi tega, saj je postala fina dama. Bili sva najboljši prijateljici in preprosto – zgodilo se je. Iz tega se ni nič razvilo, bila je le ena noč, po kateri sva se temu smejali,« je razložila, zavedajoč se, da bi morala držati jezik za zobmi, ne nazadnje tega niso vedela niti druga dekleta v skupini. »Zaradi tega me bosta ubila tako ona kot njen mož.«


Že naslednji mesec naj bi spajsice Mel B in Mel C, Geri in Emma Bunton začele vaje za prihajajočo in že razprodano glasbeno turnejo, ki jo bodo odprle s koncertom v Dublinu 24. maja. »Dekleta vedo, da Mel s težavo drži jezik za zobmi, a to je bila kaplja čez rob. Ne le da je razkritje ogrozilo dolgoletno prijateljstvo, zaradi njega bi lahko v vodo padla turneja.

Od poroke s Christianom Hornerjem se Geri trudi, da bi jo pozabili kot razuzdanko in jo videli le kot popolno ženo in mati,« je povedal vir in dodal, da je Mel B takoj po razkritju skrivnosti v paniki poklicala Geri, da se ji opraviči. Opravičilo menda ni zaleglo, prijateljstva naj bi bilo konec, turneja pa za zdaj ostaja na sporedu.


»Škoda je narejena. Njun osebni odnos nikoli več ne bo tak, kakršen je bil. A deklet to klub temu ni odvrnilo od glasbenih načrtov. Še zdaleč pa ne bo idealno, ne nazadnje bodo na turneji ogromno časa preživele skupaj,« je izdal vir in dodal, da Mel ​vsemu navkljub še vedno trdi, da je povedala le resnico, Geri pa zatrjuje, da je Mel vse grozovito napihnila.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije