Severino je prijavila policiji, pevka naj bi ji grozila

Hrvaška pevka je marca ravnateljici šole, ki jo obiskuje njen sin, poslala sporočilo prek učiteljev.
Fotografija: Severina je lani izgubila skrbništvo nad sinom. FOTO: Igor Zaplatil, Delo
Odpri galerijo
Severina je lani izgubila skrbništvo nad sinom. FOTO: Igor Zaplatil, Delo

Priljubljena hrvaška pevka Severina Kojić je v petek preživela skoraj dve uri na policijski postaji Trešnjevka, kjer so jo zasliševali zaradi prijave, ki jo je proti njej vložila ravnateljica osnovne šole Matije Gubca Ljiljana Klinger, ker naj bi ji 10. marca Severina grozila.
 
»Postopek je tajen, podpisali smo izjavo o tajnosti, ne morem vam nič povedati,« je povedal odvetnik pevke Matić. Pojasnil je, da se je morala zvezdnica zglasiti na policijski postaji zaradi prijave ravnateljice osnovne šole, ki jo obiskuje njen sin Aleksandar.
 
Klingerjeva je podala prijavo, ker je dogodek 10. marca letos razumela kot grožnjo. Tistega dne je Severina z možem Igorjem Kojićem prišla v šolo po sina Aleksandra, ki ga ima s srbskim poslovnežem Milanom Popovićem, s katerim bijeta bridko bitko za skrbništvo. Kojić svojega pastorka ni smel odpeljati iz šole, ker ni njegov zakoniti zastopnik. Severina je zato učiteljem povedala, naj ravnateljici sporočijo, da je naredila napako in se bodo slej ko prej videli na sodišču. Pri ravnateljici so te besede izzvale strah in negotovost, zato se je zaradi groženj odločila, da bo Severino prijavila policiji. 
 
Severina se marca letos ni prvič sporekla s sinovimi učiteljicami. Lani oktobra je na tiskovni konferenci razkrila, da naj bi učiteljice Aleksandra zaklenile v sobo in zagrozile, da ga bodo preteple, če bo vstal s stola.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije