KRONANE GLAVE

Princesa počitnice preživela na kolesu

Norveška princesa si je privoščila oddih s prijateljicami in svakinjo. V domovini so ostali tudi člani švedske, danske in španske kraljeve družine.
Fotografija: Danski princ Frederik je izkušen krmar. FOTOGRAFIJI: Instagram
Odpri galerijo
Danski princ Frederik je izkušen krmar. FOTOGRAFIJI: Instagram

Ne le običajni državljani, tudi kraljevi poletje izkoristijo za oddih in umik od vsakdanjih obveznosti. In medtem ko Meghan in princ Harry z zasebnimi letali potujeta od ene mediteranske destinacije do druge, so se člani drugih evropskih kraljevih družin odločili za bolj ekološko in aktivno preživljanje prostega časa.

Norveška princesa Mette-Marit se je denimo s kolesom odpravila po domovini, družbo so ji delale prijateljice in svakinja, na fotografijah, ki jih je objavila na družabnih omrežjih, pa so dekleta kljub bolj kislemu vremenu dobre volje in nasmejana. Kje so bili ta čas njen mož princ Haakon ter njuni otroci, ni znano. Je pa z družino dopust preživela švedska princesa Victoria. S princem Danielom in njunima otrokoma so obiskali otok Blå Jungfrun, ki leži ob vzhodni obali Švedske. Triletni Oscar in štiri leta starejša Estelle sta uživala ob kristalno čistem morju, ki je bilo sicer prehladno za kopanje, sta pa veselo tekala naokoli in se igrala.

Mette-Marit je kolesarila po domovini.
Mette-Marit je kolesarila po domovini.

Danska princesa Mary in princ Frederik sta medtem otroke popeljala po domovini in ju podučila o njeni zgodovini ter kulturi. Brez morja pa seveda tudi pri njih ni šlo. Princ je svojo šestčlansko družino večkrat popeljal naokoli s čolnom, nad čimer so bili še posebno navdušeni otroci. V domovini je ostal tudi španski kralj Felipe z družino. Tradicionalno četverica poletne počitnice namreč preživlja v svoji palači na Majorki, kjer se jim običajno pridruži nekdanja kraljica Sofia, skupaj se veliko sprehajajo, obiskujejo kino, ženski pa radi tudi nakupujeta.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije