NESREČA V SREČI

Prekletstvo? Zadela na loteriji, čez leto in pol umrla

Nekoč je bila moški, ki se je preživljal kot taksist. Umrla je kot ženska, ki ima na računu milijone.
Fotografija: Melissa Ede. FOTO: posnetek zaslona
Odpri galerijo
Melissa Ede. FOTO: posnetek zaslona

Transseksualka Melissa Ede je bila nekoč moški, ki se je preživljal kot taksist. Decembra 2017 pa je s srečko, ki se jo podrgne in stane deset funtov, zadela štiri milijone. V soboto je 58-letnica nepričakovano umrla.

Novico je potrdila njena zaročenka, družina zdaj ureja podrobnosti za njen pogreb. Umrla je teden dni po tem, ko so jo zaradi bolečin v pljučih odpeljali na urgenco. Sumili so na srčni infarkt, vendar so jo po petih urah odpustili iz bolnišnice, kot vzrok bolečin pa navedli stres, tesnobo ali preveč dela.

»Res sem mislila, da se je moj čas iztekel. Pljuča so se mi sesedala. Mislila sem si, to je to,« je povedala po zdravniški intervenciji in še, da se šele po nečem takem zavedaš, koliko je življenje vredno in kako tanka je meja med življenjem in smrtjo. »To minuto si še živ, že naslednjo si lahko mrtev.«

Melissa Ede. FOTO: posnetek zaslona
Melissa Ede. FOTO: posnetek zaslona

Ko se je multimilijonarka javno zahvalila bolnišnici, so to njeno gesto komentirali številni, veliko komentarjev je bilo zlobnih. Spraševali so se, zakaj so jo reševali, nekateri so ji želeli, da umre.

No, le teden pozneje je res umrla. Vzrok njene smrti še ni znan.

Oseminpetdesetletnica je bila patron posebne vrste. Imela je svoj kanal na youtubu, kjer ne manjka njenih nenavadnih nastopov. V enem izmed televizijskih šovov je svoji hčerki povedala, da ni njen biološki oče. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije