Povila mrtvo deklico

Kellan Lutz in Brittany se nista odpovedala želji po otroku. Dolga pot okrevanja.
Fotografija: Pol leta sta se veselila hčerke, a je nato nista imela priložnosti spoznati. FOTO: instagram
Odpri galerijo
Pol leta sta se veselila hčerke, a je nato nista imela priložnosti spoznati. FOTO: instagram

Zvezdnik sage Somrak Kellan Lutz je še pred nekaj meseci, novembra lani, plaval na oblaku blaženosti. Njegova ljubezen z Brittany Gonzales, s katero sta si 2017. obljubila večnost, je namreč obrodila sad!
Na lanski dan zahvalnosti sta radostno objavila novico. FOTO: instagram
Na lanski dan zahvalnosti sta radostno objavila novico. FOTO: instagram

A medtem ko sta zaljubljenca z radostnim pričakovanjem odštevala do dne, ko ju bo osrečil prihod prvorojenke, sta na začetku minulega meseca iz občutij sreče in topline padla v brezno skoraj brezkrajne žalosti in srčnega trpljenja. Zdravnik namreč po šestih mesecih in pol ni več zaznal otrokovega srčnega utripa.

Brittany je morala roditi mrtvo deklico, pri tem pa je na nitki viselo tudi njeno življenje. A čeprav je pred užaloščenima zakoncema še dolga pot okrevanja, bosta, ko bo čas pravi, vnovič poskušala dobiti otroka. »Za vse obstaja pravi čas. Komaj čakam, da spet poizkusiva,« pravi igralec.


Doživela sta to, česar nihče ne bi smel. Izgubila sta otroka. Deklico, ki je nikoli nista spoznala. A čeprav ju je 6. februarja, ko se je njun svet zavil v hladno črnino, prebodla neopisljiva bolečina, sta se nesojena očka in mamica odločila bolečini dati prosto pot. Predvsem, ker lahko le tako občutita tudi veselje, ki ju je povezovalo dobrega pol leta. »Mikalo me je zatreti bolečino. Dovolj sem imela tega, da se vsak dan znova sesujem in zvita v klobčič jočem na tleh. A če bi srce zaprla bolečini, bi ga zaprla tudi za trenutke radosti in veselja,« je zapisala Brittany, kljub temu hvaležna za tiste mesece, ko je v sebi čutila rasti novo življenje.

»Ne vem, kaj se je zgodilo in zakaj. A tolikšne sreče kot tedaj, ko sem na monitorju gledala njene drobne ročice in poslušala njen srčni utrip, prej nisem poznala. Uteho poskušam najti v tem, da nikoli ne bo čutila bolečine.«


Kellan in Brittany se še vedno trudita prebiti skozi bolečino in nista izgubila upanja, da bosta nekdaj zibala. Čeprav se predvsem ona zaveda, da to najverjetneje še ne bo tako kmalu. »Trenutno še nisem pripravljena na novo nosečnost in ne vem, kdaj bom. A čeprav sem trenutno v precej bednem obdobju, se skoraj in precej nerazložljivo veselim prihodnosti.« 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije