RAZVNEL JIH JE

Po Škotski pohajkoval zgoraj brez

Objavljeno 11. januar 2019 14.08 | Posodobljeno 11. januar 2019 14.08 | Piše: B. K. P.

Britanski plemič Arthur Chatto je s fotografijo razvnel oboževalke. 19-letni vnuk pokojne sestre britanske kraljice je sicer že zaseden.

Arthur Chatto v Škotskem višavju FOTO: Instagram
Britanski plemič Arthur Chatto je eden najbolj zaželenih mladcev na Otoku. Kako tudi ne, saj je 19-letnik član kraljeve družine in tudi izjemno postaven. Arthur je vnuk pokojne kraljičine sestre princese Margaret in 25. v vrsti za britanski prestol. Nanj seveda ne bo nikoli sedel, a za oboževalke je dovolj že to, da je kraljičin sorodnik.

image
Arthur Chatto v Škotskem višavju FOTO: Instagram

Zdaj pa jih je Arthur na družabnih omrežjih razveselil še s fotografijo, na kateri mladi mišičnjak po Škotskem višavju pohajkuje brez majice. Od njegovih 102.000 sledilcev je fotografijo všečkala že množica 24.000, v glavnem predstavnic nežnejšega spola, med komentarji pa se je našlo tudi nemalo snubitev. Toda plemič je že zaseden.

Zvezo z Lizzie Friend je tudi javno potrdil septembra, ko je skupno fotografijo objavil na svojem profilu​ na instagramu. Z Lizzie sta se spoznala na Univerzi v Edinburgu, kjer Arthur študira umetnostno zgodovino, in menda sta se takoj ujela. »Zelo je prijetna, odličen par sta. Poleti sta že skupaj obiskala nekaj dogodkov,« je dejal njegov prijatelj.

Od njegovih 102.000 sledilcev je fotografijo všečkala že množica 24.000, v glavnem predstavnic nežnejšega spola.

Nad novico, da Arthur ni več samski, je bilo razočaranih mnogo Britank, ki so priznale, da jim je najstnik zlomil srce, čeprav se zavedajo, da tako in tako ni veliko možnosti, da bi jih sploh opazil. 
Deli s prijatelji