TEŽAVE?

Ni šlo: Severina po le štirih mesecih moža odpustila

Ni bila zadovoljna z njegovim delom.
Fotografija: Severini v poslu zadnje čase ne gre najbolje. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Severini v poslu zadnje čase ne gre najbolje. FOTO: Facebook

Le dan za tem, ko je z ganljivim zapisom hrvaška pevka Severina čestitala svojemu možu Igorju Kojiću, ki je 30. julija dopolnil 32 let, so se hrvaški in srbski mediji razpisali, da je Hrvatica svojemu možu dala odpoved.

Zadnje mesece se je veliko pisalo o tem, kaj se dogaja s kariero najbolj znane hrvaške pevke, še posebej takrat, ko je prekinila sodelovanje z dolgoletnim menedžerjem Tomico Petrovićem in odpovedala več koncertov. Sodelovanje naj bi prekinila tudi z nekaterimi drugimi sodelavci, vlogo svojega novega menedžerja pa zaupala kar 15 let mlajšemu možu.

Igorju in Severini v ljubezni cvetijo rožice, pri poslu pa se je zataknilo. FOTO: posnetek zaslona
Igorju in Severini v ljubezni cvetijo rožice, pri poslu pa se je zataknilo. FOTO: posnetek zaslona
Po le štirih mesecih pa naj bi ga že zamenjala, saj na njenem uradnem profilu na facebooku piše, da je njen menedžer Alen Ključe, s katerim je pri posameznih projektih sodelovala že v preteklosti. Za ta korak se je odločila, ker ji ni bilo všeč, kako je njen mož opravljal svoj posel, piše srbski Kurir.

Računi so se kopičili ...

»Severina je bila prepričana, da nihče ne bo bolje vodil njene kariere od moža Igorja. Vendar pa je očitno to najbolje počel njen nekdanji menedžer Tomica. Odkar sta se razšla, se je pevka komaj dogovorila za kak koncert. Računi in stroški so se kopičili, posla pa ni bilo dovolj, ker Igor nima izkušenj, da bi vodil njeno kariero. Uspelo se mu je dogovoriti za nekaj koncertov in nastopov, vendar to ni dovolj za Severinine standarde in njen ugled. Nedavno se je odločila dati Igorju odpoved in ga osvoboditi te obveznosti ter zaposliti profesionalnega menedžerja,« je za srbski medij povedal vir blizu pevke.

Da pa se ne bi mož počutil preveč ponižanega, je Severina Igorja zadolžila za upravljanje njenih družbenih omrežij.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije