STRIJE

Manekenka s strijami navdušila oboževalce

Ashley Graham je pokazala svoj trebuh. Njeni sledilci odobravajo potezo nosečnice.
Fotografija: Ashley si želi, da bi ženske sprejele strije kot nekaj naravnega. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Ashley si želi, da bi ženske sprejele strije kot nekaj naravnega. FOTO: Instagram

Potem ko je Ashley Graham pred kratkim razkrila, da je noseča, se je zdaj pohvalila še s strijami. Manekenka za močnejše, katere poslanstvo je spodbuditi javnost, da sprejema ženske takšne, kakršne so, je 14. avgusta razkrila, da z možem Justinom Ervinom, s katerim sta poročena devet let, pričakujeta prvega otroka, in objavila njuno fotografijo.
S tem posnetkom je oznanila, da je noseča. Foto: instagram
S tem posnetkom je oznanila, da je noseča. Foto: instagram

Pozneje je objavila še neobdelano fotografijo golega trebuha, na katerem so vidni sledovi strij. Spletni sledilci so jo nemudoma zasuli z navdušenimi komentarji. »Hvala, da si delila to fotografijo. Božansko. Tako je videti ženska v resničnem življenju, pravzaprav sem tako približno videti tudi jaz. Hvaležna sem tebi in vsem drugim ženskam, ki se ponosno pokažejo takšne, kakršne so. Zanima me, kaj bi pomenilo za mojo samozavest, če bi takšne fotografije videla v najstniških letih oziroma v zgodnjih dvajsetih. A še vedno je lepo, da jih vidim pri 40, to je nekaj čudovitega za to generacijo žensk,« je zapisala odvetnica Marissa.


Grahamova poskuša tudi druge spodbuditi k pozitivnemu odnosu do lastnega telesa. Je prva manekenka za močnejše, ki je v kopalkah pozirala za naslovnico moške revije Sports Illustrated, kar je čast, ki pripade le lepoticam, ki veljajo za lastnice najprivlačnejših oblin na svetu. Po prvem poziranju leta 2015 se je na njihovi naslovnici znašla tudi leto pozneje. Ashley je pomagala tlakovati pot manekenkam z oblinami, ki so tudi po njeni zaslugi postale pogostejše celo na modnih revijah visoke mode. S fotografijo, ki jo je objavila na instagramu, je želela pokazati ženskam, da ni nič narobe s spremembami telesa zaradi nosečnosti.

Zanimivo je, da je Ashley nosečnost razkrila le dva meseca po tem, ko je v intervjuju za Harper's Bazaar zatrjevala, da otrok še ni na vidiku. »Otrok za zdaj še ne načrtujem. Sčasoma da, avgusta bova praznovala deveto obletnico poroke, a zdi se mi, da sem še premlada, da bi jih imela. Še veliko drugih opravkov imam,« je zatrjevala 31-letnica.


Ashley se je z možem seznanila leta 2009, par se je spoznal v cerkvi. Leto pozneje sta se poročila. Ashleyjina pravljična kariera se je začela leta 2000, ko jo je lovec na talente odkril med nakupovanjem v trgovskem centru v Omahi. Nato je podpisala pogodbo z agencijo Wilhelmina Models. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije