Kljub prestavljeni poroki v belem

Grška princesa Theodora bi se morala minuli konec tedna poročiti z ameriškim odvetnikom. Zaradi pandemije sta obred prestavila, a sta kljub temu nazdravila in praznovala.
Fotografija: Theodora in njen zaročenec se nista dala motiti in sta nazdravila dnevu, ki bi moral biti njun poročni. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Theodora in njen zaročenec se nista dala motiti in sta nazdravila dnevu, ki bi moral biti njun poročni. FOTO: Instagram

Grška princesa Theodora bi morala minuli konec tedna zaročencu, ameriškemu odvetniku Matthewu Kumarju, obljubiti večno zvestobo, a jima je pandemija novega koronavirusa prekrižal načrte in poroko sta morala prestaviti. Kljub temu se par ni dal motiti, pripravila sta si pogostitev z mediteranskimi dobrotami ter se uredila, princesa je seveda oblekla belo obleko, ter nazdravila dnevu, ki bi moral biti njun poročni. Theodora je priznala, da ji ni bilo lahko, da pa so jima ob strani stali prijatelji in družina, za kar sta jim zelo hvaležna. Theodora in Matthew sta načrtovala razkošen obred, najprej v Los Angelesu, kjer so pričakovali mnoge slavne in bogate prijatelje iz sveta zabavne industrije, nato še v Grčiji. Ostro oko princesinih oboževalcev je zaznalo, da sta svoje intimno slavje uskladila z barvami grške zastave, saj je Kumar nosil bele hlače in modro srajco, v teh barvah je bil tudi pogrinjek. Ameriški odvetnik in 36-letna princesa sta par od leta 2016, zaročila sta se dve leti pozneje. Nov datum poroke ni znan.


Theodora je sicer najmlajša hči kralja Konstantina in kraljice Anne-Marie, njena krstna botra pa je britanska kraljica Elizabeta II. Poleg tega je tesno povezana s špansko in dansko kraljevo družino, nekdanja španska kraljica Sofia je namreč njena teta po očetovi strani, danska kraljica Margrethe pa po mamini. Theodorin oče je v sorodu tudi z britanskim prestolonaslednikom princem Charlesom in hkrati krstni boter njegovega sina princa Williama. Oba sta bila z ženami tudi povabljena na poroko. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije